3 Temmuz 2012 Salı

Şal Örnekleri Modelleri 2012 2013

. 3 Temmuz 2012 Salı


Şal Modelleri bayanlar içim hem bir aksesuar giysi hemde soğuk havalardan korunmak için bir üst gitsidir. Fakat bayanlar şalı genelde özel ve davet günlerinde giyerler güzelliklerine ve şık olmalarına ayrı bir katkıda bulunur. Bayanlar için özelolarak tasarlanan şal modelleri baharlık ve kışlık olarak el örgülü yünden yada parlak sim orlondan yapılmaktadır yün ve orlondan örülüp yapılan şallar kış mevsimi için parlak sim ipekten ve dantel şeklinde olan şallar da ilkbahar ve sonbahar için imal edilmektedir. 2011 - 2012 yılının en gözde en trend şal modelleri daha kış gelmeden bayan giyim mağazalarında vitrinlerde bayanların beğenisini kazanmış durumda. Değerli genç bayanlar sizler için özel olarak tasarlanmış en yeni moda şal örneklerinden en çok beğenilenlerden bazılarına sayfamızda yer verdik sizler için daha bir çok şal modellerine yer vereceğiz.İnce kaliteli yün iplerden işlenip el örgüsü şal modeli, küçük papatya desenli ve uzun püskülleri sayesinde üçgen şekliyle sizlere ayrıcalık sunan bu şal modelini özellikle kış mevsiminde kullanabilirsiniz.
Beyaz ince orlon iplerle işlenmiş geniş gözenekleri ve uzun püskülleri olan hem bahar aylarında hemde kış mevsiminde normal günlerde isterseniz özel davet günlerinde üzerinize rahatlıkla alabilacağiniz sizleri daha şık ve zarif gösterecek mükemmel bir şal modeli.Pembe mor renkli iplerden çok özel olarak örgü tığ ve şişlerle yapılmış bu şal modelini bahar mevsiminde ve yazın ince kıyafetlerin üzerine giyebilmeniz mümkündür süper bir şal modeli.





Yarasayı andıran ve yarasa şal modeli de olarak bilinen bu şal örneğini her mevsimde ve her ortamda her yaştan tüm bayanların kullanabileceği en trend en son moda şal modeli örneği.
Beyaz tül dantelden yapılmış özellikle ilkbahar ve yaz aylarında gece özel davetlerde yada normal günlerde dahi ince yazlık kıyafetlerin üzerine giyebileceğiniz 2012-2013 bayan şal modellerinden.

Beyaz pon pon papatya çiçek desenli çok özenerek el yapımı kışlık yün iplerden imal edilen bu şal modeli son yılların en çok aranan ve herkesin sahip olmak istediği çok şık bir şal modeli.

yenimodelleri
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar