3 Temmuz 2012 Salı

En Yeni Çift Katlı Ranza Yatak Modelleri 2012 2013

. 3 Temmuz 2012 Salı

İki yada daha fazla çocuklu aileler için ve evlerinin odaları yetersiz olanlar için ranzalar olmazsa olmazlardandır. 5-15 yaş arası çocukların çocuk odalarında ranzalar hem az yer kaplaması açısından hemde çocukların bir arada bulunması açısından oldukça avantajlı bir çocuk odası diyebiliriz. Son yıllarda ranza modellerio kadar modernleşti ki önceki klasik cocuk ranzalarından eser kalmadı diyebiliriz. Okula giden öğrenci Çocukların hem ders çalışabileceği hem vakit geçirip yatıp uyuyabilecekleri ranzalara monte edilmiş çalışma masaları ve dolapları bulunan ranza modelleri bulunmaktadır. Ranza modelleri ahşap mobilyadan ve demir profilden veya dayanıklı plastikten imal edilmektedir. Yaşça gelişmiş büyük ve ağır çocuklar için genelde demirden yapılan ranzalar daha dayanıklıdır. Küçük çocuklar için ahşap veya dayanıklı pimapen plastikten imal edilmektedir. Çocuk odaları için özelolarak tasarlanıp dizayn edilen ranzalar erkek yada kız çocukları için ayrı ayrı ve çocukların istek ve arzularına göre dekore edilmelidir. Değişik ve bir çok marka ranza modelleri vardır fakat sizler öncelikle bütçenize uygun olanı ve çocuklarınızın beğendiği ranza modellerini almanız daha uygun olur.
Sade füme renkli elbise gardoropları ve duvarların çimen yeşili rengine uyumlu çift katlı ranzanın sarı renkleriyle tam bir uyum içerisinde çocukların en çok sevdiği cıvıl cıvıl renkler desenler son yılların çocuklar tarafından en çok aranıp istenilen ranza modellerinden bir tanesi ayrıca kalite işçilik ve malzemeleri kusursuz ranza modeli.
Klasik dayanıklı ve sağlam duruşuyla sizlere ve çocuklarınıza güven veren bu çift katlı ranza modeli ahşap tahta direkleri ve demir prfil ve kenar koruyucuları sayesinde çok mükemmel görünen bu iki kişilik çift katlı ranza modeli kolay ve pratik montajı ve kullanıuşlı çift katlı ranza modellerinden tam sizin aradığınız ranzalardan bir tanesi.
Bu ranzanın alt kısmındaki ranza tekerlekli ayakları sayesinde rahat hareket ettirmeyi sağlamaktadır. Özellikle öğrenci çocukların daha çok işine yarayacak çalışma masası ayrı bir ekstra özellik sunmaktadır.Ranzanın üst kısmındaki demir korkuluk yani koruyucu metal sayesinde çocukların düşmesini engellemektedir.
Çimen yeşili mobilyası ile çocukların en çok tercih ettiği en son model çift katlı ranza modeli. Yan tarafındaki mobilya merdiveni ile üst kata daha güvenli inip çıkmayı kolaylaştıran yine alt kısımdaki ranza baza yatağın tekerlekli olması yer değiştirmede kolaylık sağlamaktadır. İki ranza arasındaki bilgisayar masası görevini gören bölme sayesinde çalışma masası görevini de görmektedir.
Bu sade renkli klasik mobilyalı ve bir o kadarda modern olan çift katlı ranza modeli özellikle ilköğretim öğrencileri olan çocuklu aileler için çok mükemmel bir çift katlı ranza modelidir. Çocukların her ihtiyacını karşılayacak olan bu ranza çocukların boş zamanlarında oyun oynamaları için kaydırak bulunmaktadır. Alt katta bulunan çekmeceleri sayesinde kitapları okul malzemeleri derli toplu olmasını sağlar.
Bu pvc pimapenden imal edilmiş çift katlı ranza modeli son derece modern sağlam ve kullanışlı ayrıca pratik kurulumu ve portatif olması ayrı bir özellik sunmaktadır. Bu pvc çift katlı çocuk ranzaları dayanıklı sağlam paslanmaz kırılmaz bir yapıya sahip gönül rahatlığı ile yıllarca sorunsuzca kullanabilirsiniz.
2011 yılında anne babaların çocukları için en çok tercih ettiği en modern en son moda olan çift katlı ranza modelleri arasında yer alan bu iki kişilik ranza modeli mükemmel mobilyası en kaliteli özenli işçililiği ve çocuk odasına uyumu ile çocukların en çok hoşuna giden ranza modellerindendir. Çocuk odasında çocujkların tüm ihtiyaçlarını içerisinde barındıran hem çalışma odası hemde yatak odası olarak kullanılabilen mükemmel dizayn edilmiş elbise dolapları ile de tamamlanan harika bir ranza takımı.
Üst kattaki ranzanın üzeri dekoratif çadırlı ahşap mobilyadan imal edilmiş merdivenli elbise gardoraplı ve yine takım olarak kitaplığı bulunan en trend çocuk odası çift katlı ranza modeli. Küçük çocuklar için dizayn edilmiş her şey düşünülerek dekore edilmiş ranza modeli. Çocukların fovori çift katlı ranza modellerindendir.


















Çok klasik ve basit bir yapısıyla her anlamda bir çocuk odasında olması gereken tüm gereçleriiçerisine dahil olan çocuk odalarına göre tasarlanmış mükemmel sade bir ranza takımı modeli. Küçük ve kullanışlı ikili çekmeceleri de aksesuardır.
Bu çift katlı ranza modeli özellikle kız çocukları için imal edilmiş kız çocuklarının en çok sevdiği açık renklerden yapılmış ve model seçimi olarak da yine kız çocukjlarına hitap eden beyaz pembe ve fıstık yeşili renkleri kullanıldığı çok sevimli ve harika bir ranza modeli.Ayrıca ranzayla takım olarak imaledilmiş aynı renk ve desenlerdekiçekmeceli dolapları ve sandalyeleriile tam bir takım halinde sizlere sunulmaktadır.
Beyaz ve bordo renklerin hakim olduğu çekmeceli dolapların üzerine yerleştirilmiş üst kattaki ranza hem görünüm açısından hemde daha sağlam olması açısından çocukların daha güvenli kullanımı düşünülerek dizayn edilmiş renkli ve harika bir ranza modeli. Zaten son yıllarda mağazalarda yok satan en çok ararnan çift katlı ranzalardan birisidir.



yenimodelleri.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar