11 Ekim 2011 Salı

2011 2012 Beko İşçi Personel Eleman Alımı

. 11 Ekim 2011 Salı


Beko İşçi Personel Alımı 2012

Beko işçi alımı 2012, beyaz eşya sektöründe çalışmayı hedefleyen takipçilerimizi yakından ilgilendirmektedir. Beko 2011 yılında pek çok alanda personel alımı yapmıştır. Yaptığı bu alımlarla da işsiz vatandaşlarımıza iş imkanı sunmuştur. Beko, 1983 yılında kurulmuştur. Yurt dışında satışa sunulan ilk Türk beyaz eşya markası olan Beko, hizmetlerine büyüyerek devam etmektedir.

Beko’ nun 2012 yılı işçi alımıyla ilgili ilanlarını gelecek günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde bu sektörde çalışmak, Türkiye’nin lider firmalarından biri olan Beko’ nun kadrosuna dahil olmak istiyorsanız, sitemizi takip ederek yayınlanan ilanlara başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Beko insan kaynakları politikası, işe alımlar, başvuru şartları gibi detaylar hakkında bilgileri kurumun sitesinde yer alan kariyer bölümünde bulabilirsiniz. Beko gibi sektörünün öncü firmalarından birinde çalışmak bir ayrıcalıktır. Eğer sizde Beko’ da çalışmak istiyorsanız ve iş başvurusu yapmak istiyorsanız, websitesinde bulunan başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.


iscipersonel
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar