11 Ekim 2011 Salı

2012 Citibank Personel Alımı - İş Başvurusu

. 11 Ekim 2011 Salı


2012 Citibank Personel Alımı - İş Başburusu

Citibank personel alımı 2012 konusu, bankacılık sektöründe çalışmayı hedefleyen takipçilerimizi yakından ilgilendirmektedir. Citibank 2011 yılında yaptığı eleman alımlarıyla, pek çok vatandaşımıza iş umudu olmuştur. Citibank 200 yıla yaklaşan deneyimi ile 100’ü aşkın ülkede hizmet vermektedir. Türkiye’deki faaliyetlerine 1975 yılında başlayan banka, o günden beri verdiği hizmetle sektörünün önemli firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Citibank’ ın 2012 yılı personel alımıyla ilgili ilanları önümüzdeki günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde bu sektörde çalışmak ve Citibank bünyesinde çalışan bir personel olmak istiyorsanız sitemizi takip ederek yayınlanan ilanlara başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Citibank insan kaynakları stratejisi, işe alım süreci, başvuru şartları hakkındaki bilgileri kurumun sitesinde bulabilirsiniz. Citibank’ a iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımızın, resmi websitesinde bulunan iş başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru kısmında yer alan açık pozisyonlardan kendinize uygun olanlara da başvurularınızı yapabilirsiniz.
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar