11 Ekim 2011 Salı

2012 Media Markt Mağazaları Personel eleman Alımı İş Başvurusu

. 11 Ekim 2011 Salı


Media Markt Personel Alımı İş Başvurusu 2012

Media Markt personel alımı 2012, teknoloji ile ve elektronik ürünlerle ilgilenen takipçilerimizi yakından ilgilendirmektedir. Media Markt 2011 yılında bine yakın eleman alımı yapmıştır. Yaptığı bu alımlar sayesinde de işsiz vatandaşlarımıza iş umudu olmuştur. Media Markt 2007 Eylül ayında Türkiye’deki ilk mağazasını açmıştır. O günden bugüne büyüyerek faaliyetlerine devam etmektedir. Türkiye’deki mağaza sayısını da 16’ya yükseltmiştir.

Media Markt’ ın 2012 yılı personel alımıyla ilgili ilanları önümüzdeki günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde bu sektörde çalışmak istiyorsanız, Media Markt bünyesinde çalışmak istiyorsanız, sitemizi takip ederek yayınlanan ilanlara başvurularınızı yapabilirsiniz.
Media Markt insan kaynakları, alacağı personelleri yönetmeliğindeki şartlara uygun olarak seçmektedir. Media Markt’ e iş başvurusu yapmak için kurumun resmi websitesini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurabilirsiniz. Sitede yayınlanan açık pozisyonları takip ederek, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

personelalim
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar