29 Aralık 2011 Perşembe

Sivil Kaptan Pilot Maaşları Pilot Yardımcısı Maaşı Ne Kadardır

. 29 Aralık 2011 Perşembe

pilot foto 300x198 Pilot MaaşlarıGeçmişten Bugüne Pilotluk
Çocukluk hâyalimizdi pilotluk yükseklerden uçan, o kanatlı, küçük şeyi gördüğümüzde bir uçma isteği kaplardı içimizi. Gökyüzünde bazen nokta hâlini alır bazense bir kaç nokta olurdu. Bazen arkasında beyaz bir iz bırakır yoluna devam eder, bazende bulutların arasına girer kaybolurdu.
Nasıl pilot olurum sorusunun günümüze en yakışan cevabı
- paran var mı?- matematiğin iyi mi?
bunların iyi ise çok sorun değil pilot olmak zaten verdiğin para hatrına çalışırsın derslerine geçersin tabi para kıymetliyse. ortalama fiyatı ise kurslar arasında değişiklik göstersede 40.000$ ile 70.000$ arasında değişiyor. Uçuş okulları akıllılık ederek bankalarla anlaşmaya girmiş durumda ve eğitim süresince pek bir para ödemiyorsun çalışma hayatına girince ödüyorsunuz çalışmaya başlayınca hâliyle. İşte iş garantisinin yüksek olduğunu varsayarsak iyi bir insani yatırım olsa gerek.





Pilot Maaşları

Şimdi sermayeyi doğru kullanmak gerek, en güzel sermayede insana harcanan sermayedir artık bilgi ve yeteneğin gücü çok fazla.
Sivil pilotların maaşları dudak uçuklatıyor diye bir edinim var ve doğrudur. 12.000 $ a kadar çıkan bu maaşlar başlanguçta 3 – 4 Bin civarlarında dolanıyor. Her türlü iş imkanı olan pilotlar için teknolojinin hızlanmasıyla tercihen uçakların artması pilotların iş sıkıntısı çekeceğini göstermiyor.




maaslari.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar