28 Mart 2012 Çarşamba

2012 Örgü Gelinlik Şalı Modelleri Resimleri

. 28 Mart 2012 Çarşamba

Sevgili gelin adayları; sizler için şahane şal modelleri hazırladım. Hepsi birbirinden şık ve duru olan modellere sizler de bayılacaksınız. Gelinlik üzerine alacağınız bu şallar sizleri çok zarif gösterecek. Serin havada üzerinize alacağınız aynı zamanda gelinliğinizle de uyumlu örgü şal modelleri sizler için tasarlandı.

Evde sizlerin de kolayca örebileceği bu birbirinden şık şal modelleri, gelin adayları için tasarlandı. Gelinlik üzerine alacakları aynı zamanda bir aksesuar olarak da kullanılan modeller hem çok şık hem de zarif. Sadece gelinlik için değil normal günlerde de kullanabilceğiniz şal modelleri sizleri daima soğuktan korur. Hazır şallara fark atan örgü şal modelleri daha çık görünüyorlar. Sizlerin de beğeneceğini düşündüğüm modelleri siteye ekledim. Maharetli hanımların ellerinden çıkan gelinlik şallar, sizler için örnek olarak siteye eklendi. Dilerseniz modelleri inceleyip kendinize veya evelenecek olan kızlarınız için bir şal hazırlayabilirsiniz. Manevi değeri de olan şallar bir ömür kullanılabilir.

Sevgili hanımlar; örgü modellerinde sınır tanımıyorsunuz. Her modelde örgü detayı ile karşılaşmak mümkün. Çok da güzel duran örgü modelleri bayanlar için hem meşgale hem de ihtiyaç. Sizler için 2012 şal modellerini araştırdık ve harika örgü şal modelleri ile karşılaştık. İşte onlardan bazıları…


2012 gelinlik örgü şal modelleri

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar