27 Mart 2012 Salı

2012 Şık Bayan İpek Eşarp Modelleri Resimleri

. 27 Mart 2012 Salı

İpek yıllardır kumaşlarda yerini alan ve ilk olarak Çin’de üretilmiştir. Asya ve Avrup’da ticari olarak kullanılmaya başlandı. Hala da kullanılıyor. Özellikle eşarplarda gördüğümüz ipek, yumuşaklık ve kayganlığı temsil ediyor. Kalitesi de tartışılmaz. Kısa bir not: İpek, İpek böceğinden imal edilmektedir.
Sevgili hanımlar; Tilla sizlere şahane ipek şal, fular ve eşarp modelleri hazırladı. Hepsi birbirinden şık olan ipek eşarp modelleri sizlerin de beğenisini toplayacak. Özellikle baskılarındaki detaylara bayıldığımı söyleyebilirim. Bir eşarptan çok ünlü bir tabloyu anımsatıyor. Sanatın ön planda tutulduğu ve bunu eşarplara yansıtıldığı bir koleksiyonla karşıkarşıyayız. Tilla tekstilin anavatanı olan Bursa’da hizmet vermektedir. Farklı eşarp modelleri ve desenleri ile sizleri de şaşırtacak olan Tilla, yıllardır değişik tarzıyla beğeni topluyor. Eşarplardaki farklı desenler de bunu kanıtlıyor.

Tilla 2012 ipek eşarp modellerini sizler için hazırladı. Şahane modellerden oluşan koleksiyonu ile Tilla sizleri mağazalarına bekliyor. Sizler için en yeni ve en özel modelleri siteye ekledik. Umarım sizler de benim kadar beğenirsiniz diyorum ve modellerle sizleri başbaşa bırakıyorum. İşte modeller…

2012 ipek eşarp modelleri

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar