13 Mart 2012 Salı

Güzel Kokmanın Yolu D&P Perfumum'da Mağazalarında bayilik şartları

. 13 Mart 2012 Salı

Kaliteyi uygun fiyatlara sunarak, sadece çok yüksek fiyatlara satılan orijinal parfümleri alabilen küçük bir kesimin değil, büyük kitlelerin de güzel kokma isteğine cevap verebilmek amacıyla ilk mağazasını 6 yıl önce Ankara Küçükesat’ta açan “D&P perfumum” bugün yurt çapındaki 70 satış noktasında 400'e yakın parfüm çeşidi ile hizmet veriyor. D&P perfumum, ayrıca Romanya, Kıbrıs, Azerbaycan, Hırvatistan ve Rusya’da bulunan mağazalarında müşterilerine güzel kokmanın zevkini yaşatıyor.


D&P perfumum'da satılan parfümlerin üretiminde kullanılan esanslar ve alkol, ağırlıklı olarak Fransa’dan ithal ediliyor. 3500’e yakın hammaddenin kullanıldığı, ileri teknoloji ile üretilen bu esanslar, Ankara’daki üretim merkezinde, deneyimli bir ekip tarafından ve kimyager gözetimi altında, çeşitli aşamalardan geçtikten ve test edildikten sonra, müşteriye sunulmaya hazır hale getiriliyor.

D&P perfumum yetkilileri mağazalarında satılan tüm parfümlerin insan sağlığına zararlı olmadığını kanıtlayan klinik testlerden geçirildiğini ve Sağlık Bakanlığı'ndan izinli üretildiğini belirtiyor.

Bayilik İçin Popüler Cadde Şartı
D&P perfumum’un onayladığı bir il ve mekanda bayilik almak mümkün. Bayilik çalışmalarında bazı kriterleri dikkate alan firma, özellikle, mağazanın konumun önemini vurguluyor ve yer seçiminde yönlendirici oluyor. Şartlar arasında D&P perfumum konseptinin değiştirilmeden uygulanması, mağazanın işlek ve popüler bir cadde üzerinde olması, dekora sadık kalınması, tüm ürün çeşitlerinin bulundurulması ve başka ürün satılmaması sayılıyor. Ürün çeşidinin tamamının bulundurulmasını gerektirmeyen semtler için veya daha düşük bir yatırım ile parfüm işinde bulunmak isteyenler için, üretimini iki firma (“D&P Parfümüm Ltd.” ve “Natural Parfümeri Ltd.”) üzerinden gerçekleştiren şirket, 3 ayrı marka daha sunuyor: “same”, “You&Me” ve “Black Point”. Bu markaların parfüm kalitesinde hiçbir değişiklik yok, fakat farklı konseptler içinde değerlendirilebiliyor.



Kaynak: Referans Gazetesi
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar