13 Mart 2012 Salı

Tupperware iş fırsatı evde satış seyyar bayilik şartları nasıl olunur

. 13 Mart 2012 Salı

Amerika’da 1946 yılında kurulan , 106 ülkede faaliyet gösteren Tupperware Tükiye de Kasım 1996 tarihinde satışlarına başlamıştır.
Tupperware dünya doğrudan satış şirketleri arasında ilk 5’e girmektedir. Tupperware, kendi ürün kategorisinde dünya lideridir. Tupperware Türkiye, Türkiye Doğrudan Satış Derneği üyesidir.




Tupperware ürünleri dünyada 14 fabrikada (Avrupa’da 4) üretilmektedir.
Türkiye de pazarlanan tüm ürünler, Avrupa daki fabrikaların en büyüğü olan Belçika dan ithal edilmektedir.

Tupperware Satış sistemi
•Tupperware bütün ülkelerde 'Ev Partisi' sistemi ile çalışmaktadır.
•Dünyada 1 milyonun üzerinde danışman (satış elemanı) bulunmaktadır.
•Türkiye’de 2007 yılında yaklaşık 15,000 bayan Tupperware ailesine katılmıştır.
• Her yıl dünyada 100 milyona yakın bayan Tupperware Ev Partilerine katılmaktadır.
•Dünyada her 2.5 saniyede bir Tupperware Ev Partisi başlar.
•Hemen bütün dünyada olduğu gibi bayanlar Türkiye’de de Tupperware danışmanlık fırsatından yararlanmaktadır. Yaş veya medeni durumu önemli değildir.

Tupperware ev toplantısı sistemi ile dünya çapında bir şirket
61 yıldan bu yana, 106 ülkede, dünyanın en kaliteli ve sağlıklı hazırlama, saklama ve servis kapları olarak bilinen ve tercih edilen Tupperware ürünleri artık Türk Hanımlarının hizmetinde. Geniş ürün yelpazesi, yüksek kalitesi ve çok amaçlı kullanım özellikleri ile dünyada milyonlarca hanımın ilk tercihi olan Tupperware ürünlerinin "Ev Partisi Sistemi" hanımlara avantajlı bir iş fırsatı sunuyor.
Tupperware 61 senedir başarılı bir marka
Kimya mühendisi Earl Tupper tarafından dizayn edilen ürünler, başlangıçta mağazalarda satılıyordu. 1951 yılında, müşterilerden Brownie Wise'in diğer mağazalardan daha fazla sipariş vermesi dikkat çekince, bu müşterinin, satın aldığı ürünleri ev partilerinde tanıtarak sattığı öğrenildi. Bunun üzerine Bayan Wise başkan yardımcısı olarak şirkete alındı ve şirket de satışlarında sadece ev partisi sistemi kullanmaya başladı.
Tupperware ürünleri hıza büyüyor
Kasım 1996'da Türkiye'de ilk ev partisini gerçekleştiren Tupperware, bu kısa zaman içerisinde beklenenin çok üzerinde bir hızla satış ağını genişletti ve aynı zamanda Türk hanımlarının mutfaklarında vazgeçilmez bir yer aldı. Başarısını Türkiye'de de kanıtlayan Tupperware toplantıları, şirketin girdiği piyasalar arasında Türkiye'yi en hızlı büyüyen yeni pazarlar seviyesine ulaştırmıştır.
Bir Tupperware ev partisinde toplantıya katılanların sayısına ve danışmanın tecrübesine bağlı olarak, danışman kazanç sağlamaktadır. Bu kazanç oranı, ek gelir elde etmek isteyen hanımlar açısından Tupperware'i gayet cazip kılmakta ve dolayısıyla danışman olmak isteyenlerin sayısı hızla artmaktadır. Tupperware'in bugün danışmanlara yönelik 70 eğitim merkezi bulunmaktadır.
Tupperware ürünleri
Tupperware ürünleri 1947 yılından bu yana dizayn ödüllerine layık görülerek, dünyaca ünlü müzelerde sergilenmekte. Amaca uygun tasarımları ve estetik görünümlerinin yanısıra, dayanıklıkları ve 10 yıl garantili oluşları bu ürünleri New York'ta 3 müzede, ABD'de 8 sanat müzesinde ayrıca Londra, Milano, Montreal'deki sanat müzelerinde sergilenmeye değer kılıyor.
Tupperware iş başvurusu için link


morfikirler
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar