6 Ağustos 2012 Pazartesi

Oktay Usta Ağlayan Islak Pasta Tarifi, Yapılışı - Malzemeleri

. 6 Ağustos 2012 Pazartesi


Hazırlanışı
Yumurta ve şekeri mikser ile 4-5 dakika çıkıyoruz. Ardından sırasıyla, tereyağı, sıvıyağ, kakao ve sütü koyup biraz daha karıştırıyoruz.


Son olarak vanilya, kabartma tozu ve unu koyup biraz daha karıştırdıktan sonra yağlanmış ya da yağlı kağıt seri li kalıbımıza döküyoruz. Fırından çıktıktan sonra ılımaya bırakıyoruz.


Üzerine ıslatmak için sütü döküyoruz. Şantiyi süt ile köpürtüyoruz. Kekimiz sütünü çektikten sonra şantiyi üzerine sürüyoruz. Çikolata sos ile süsleyip şekil veriyoruz.


Malzemeler :


3 Yumurta
1,5 Su B. Toz Şeker
1 Su B. Süt
1 Çay B. Sıvıyağ
2 Çorba K. Tereyağı
3 Çorba K. Kakao
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
2 Su B. Un







Islatmak İçin:


2 Su B. Süt




Üzeri İçin:


1 Poşet Toz Şanti
1 Su B. Süt
Çikolata Sos
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar