13 Ocak 2012 Cuma

AKSA Akrilik İşçi Personel Alımı 2012 İş Başvurusu

. 13 Ocak 2012 Cuma

İşe Alma & Değerlendirme


Bugünkü rekabet gücümüz, büyümemiz, sektörümüzde dünyada en çok üretim payı olan firma oluşumuz, nitelikli çalışanlarımızın eseridir. Seçme ve yerleştirme sürecimize de bu bilinçle özen göstermekteyiz. İhtiyacımız olan pozisyonlarda, Şirket hedeflerimizi gerçekleştirmemizi, büyümemizin devamlılığını sağlayacak potansiyele sahip adayları tercih etmekteyiz.






Adaylarımızın genel başvuruları veya ilanlarımıza yapılan başvurular veritabanımızda kayıtlı bulunmakta, birimlerimizin pozisyon ihtiyaçları doğrultusunda aradıkları niteliklere, eğitim ve deneyime uygun adayları veritabanımızdan belirleyerek görüşmelere davet etmekteyiz.

Birim liderlerimizle birlikte yaptığımız aday görüşmelerinde öncelikle değerlendirmek istediğimiz, AKSA Ortak Davranışsal Yetkinliklerimize uygunluk, pozisyonun gereklerine ve teknik yeterliliğe sahip olabilmektir. Görüşmelerimizde Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri, kişilik envanteri, yabancı dil ve genel yetenek testi gibi araçlardan da yararlanmaktayız.

Mühendislik Bilimleri; Kimya, Makina, Tekstil, Çevre, Elektrik-Elektronik, İşletme, Endüstri Mühendislikleri

Sosyal ve Temel Bilimler; Kimya, Psikoloji

İktisadi ve İdari Bilimler; İşletme, İktisat, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler vb.

İnsan Kaynakları Politikamız doğrultusunda kuruluşumuza değer katacak nitelikte iseniz;

BAŞVURU FORMUMUZU doldurarak ya da KARİYER.NET aracılığı ile bize başvurabilirsiniz.

Sizinle tanışmak bizim için bir keyif olacaktır.


Eğitim & Gelişim

AKSA'nın politika ve stratejileri doğrultusunda çalışacak özgüvenli ve katılımcı insan gücünün, gelişen yeni teknolojilere uyumunu sağlamak, bilgi ve becerilerini geliştirmek,

Çalışanları emek, zaman, malzeme ve para tasarrufu konularında bilinçlendirmek, makina ve teçhizatın verimli ve etkin bir şekilde kullanılmasını sağlayacak insan davranışlarını geliştirmek,

Kalitenin yükseltilmesi, çevre bilincinin arttırılması ve temiz bir çalışma ortamı sağlanabilmesi için çalışanların bilgilerini arttırmak ve davranışlarını olumlu yönde değiştirmek,

AKSA'nın devamlılığını sağlayacak şekilde yeni veya boşalacak kadrolara eleman yetiştirmek,

Personelin mesleki gelişmelerini sağlamak, kendi kültürel gelişmelerine yardımcı olmak,

AKSA çalışanlarının birlik ruhu içinde uyumlu ve huzurlu çalışmalarına katkıda bulunmak,

Çalışanların şirket hedefleri ile bireysel hedeflerine uygun olarak gelişimlerini sağlamak.
AKSA her yönden ikinci bir okuldur.

AKSA her yönden ikinci bir okuldur.

İşe ilk başladığınızda Genel Müdür'ümüzden başlayarak AKSA'daki tüm çalışma arkadaşlarımız ile tanıştırılırsınız. Aksa'nın genel yapısını tanıtmak ve farkındalık yaratmak amacıyla 1 günlük Oryantasyon eğitimi ve saha gezisi düzenlenir. Uzman ve üstü pozisyonda işe başladıysanız 2 Haftalık Tanıma Eğitimi Programı'na katılarak, AKSA Prosesini AKSA içinde uygulanan diğer yönetim süreçlerini yakından tanıma imkanı bulursunuz.

Uzman ve altı pozisyonda işe başladıysanız branşınızı yakından ilgilendiren ve mesleki eğitimlerden oluşan İşbaşı Eğitimleri'ne katılırsınız. Bir "mentor" eşliğinde işi kendi başınıza yapılabilecek düzeye gelene kadar bu eğitime devam edilir.

İşbaşı eğitimlerinden sonra AKSA Prosesini daha yakından tanıtmak ve iş veriminizi artırmak amacıyla AKSA OKULU'na katılırsınız. Temel bilgiler ve AKSA prosesinin daha ayrıntılı işlendiği bu okulda 1 ay boyunca dersane eğitimlerine katılırsınız. Dönem sonunda bütün katılımcılar sertifika ile ödüllendirilir. Dönem sonu sınavlarında dereceye giren arkadaşlarımız ise ayrıca ödüllendirilir ve sizin için AKSA Okulu Mezuniyet töreni yapılır.

Gerek Tanıma Eğitimleri'nde ve gerekse AKSA Okulu'nda AKSA'da çalışma disiplinleri, prensip ve uygulamalari, AKSA prosesi, İş Sağlığı ve Güvenliği kurallari, kalite, çevre ve enerji bilgisi gibi konularda uzman 30'u aşkın iç eğitmenimiz tarafindan kapsamlı bir eğitime tabi tutulursunuz. Bu hepimizin üyesi olmaktan gurur duyduğumuz AKSA ailesine katılmanızın ilk ve en önemli adımıdır.

Mesleki ve Genel Eğitimler kapsamında görev konularınızla ilgili olarak, beceri kazanmak ya da bilgi ve tecrübenizi arttırmak için şirket içi, yurt içi ve yurtdışı eğitimler, konferanslar, seminerler, fuarlara katılma şansınız her zaman vardır. Şirket içi eğitimlerimizi "Eğitimcinin Eğitimi" seminerine katılarak sertifikalandırılmış uzman bir ekibimiz yürütür. Yılda bir defa eğitim ihtiyaçlarınız çeşitli analitik yöntemlerle belirlenip bir yıllık plana bağlanır. Şirketimizde tüm eğitim çalışmaları İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile AKSA Eğitim Kurulu(AKEK) işbirliğince düzenlenir. Eğitim faaliyetleriniz için ayrı bir bütçemiz ve yıllık eğitim hedeflerimiz


AKSA Lider Geliştirme Programı, organizasyonun ihtiyaç duyduğu liderlerin bulunabilirliğini sağlama amacı ile profesyonel ve kişisel gelişim sürecini ifade eden;


Mevcut yetkinliklerinin değerlendirildiği,


Yetkinliklerin geliştirilmesine yönelik eğitim ve uygulamaların gerçekleştirildiği,


Kişisel gelişimin izlendiği, desteklendiği ve mentoring hizmetinin verildiği bir süreci içermektedir.


Performans Yönetimi Sistemi


AKSA'da görev yaptığınız sürece yılda bir kez Performans Değerlendirme Sistemi'ne katılırsınız. Bir yıllık performasınız hem kendiniz, hem de yöneticiniz tarafından değerlendirilir. Sistemin amacı Performansınızı geliştirecek kaynakların doğru yönlendirilmesidir. Bu çalışmada "Davranış Bazlı Performans Değerlendirme" tekniği kullanılır ve her grup çalışana uygulanır.

Belirlenmiş bireysel hedeflere, davranışsal ve teknik yetkinliklere göre hedeflere ulaşmak ve ihtiyacı olan yetkinlikleri güçlendirmek için gerekli olabilecek gelişim programları Performans Değerlendirme Sistemi ile belirlenir. Bunun yanısıra çalışanlarımızın şirket hedefleri ile uyumlu, kişisel hedeflerinde yer alan konuların yıl sonu değerlendirmelerinde elde edilen başarı düzeyine göre oluşturulan kuvvetli ve iyileştirmeye açık alanlarla ilgili eğitim ve gelişim konuları da belirlenir.


İŞ BAŞVURUSU

AKSA.COM
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar