13 Ocak 2012 Cuma

Hyundai Otomotiv İşçi Personel Eleman Alımı 2012 İş Başvurusu

. 13 Ocak 2012 Cuma

Şirket felsefemiz doğrultusunda; Yaratıcı ruh ve azimli çalışmalarımızla insanlığa daha zengin bir hayat tarzı sunmak amacındayız.
Sürekli gelişim ve pazardaki rekabet gücümüzü artırmanın en önemli unsurlarından biri işgücümüzdür.





Şirket vizyonumuz doğrultusunda çalışanlarımızın kapasite ve yeteneklerini hem şirketimizin gelişmesi büyümesi hemde kendi kişisel gelişimleri için etkin kullanmaları sağlanmaktadır.
Çalışanlarımızın motivasyon ve performanslarını artırmaları için onlara daha iyi bir çalışma ortamı sağlanması.
Çalışanlarımızın kişisel potansiyellerinin farkında olmasını sağlayarak, onları yetki paylaşımı ve yaratıcı düşünce konusunda yüreklendirmek.
Çalışanlarımız, şirketimizi temsil eden en önemli değerlerden birisidirİnsanlık için değer yaratan bir organizasyon oluşturmak ve bunu oluştururken; Kültürel öğrenme, yaratıcılık, takım çalışması, iş önceliklerini çalışanlarımızın hedefleri doğrultusunda sıralayarak onların yetki paylaşımını geliştirmek, istekli ve azimli iş gücü yaratmak.
Şirketimizin insan kaynağı potansiyelini teşvik ederek ve en verimli şekilde kullanarak, çalışanlarımızı gelişim, yenilik konularında yüreklendirip, yeteneklerini zenginleştirerek mükemmel organizasyon yapısına ulaşmak.

Cvlerinizi hr@hyundaiassan.com.tr mail adresine veya 0216 571 07 26 no'lu fax numarasına
"referans kodu ile birlikte" gönderebilirsiniz.

İş Başvuru Formu

hyundai.com.tr
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar