13 Ocak 2012 Cuma

Cumhurbaşkanı'na Soru Sormak İçin İnternet İletişim Adresi

. 13 Ocak 2012 Cuma





Cumhurbaşkanına Soru Sor İletişim AdresiÜlke bir adım daha atma yolunda. Yeni uygulama ile Cumhurbaşkanına soru sorabilirsiniz. Peki nasıl soru sorulur, kuralları neler? Cumhurbaşkanı ileşim internet adresi hazır. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sorularınızı sorabilirsiniz. İşte soru sormak için yapmanız gerekenler.

2012 yeni yılına girmemiz ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın kurumsal web sitesinde bir yeniliğin duyurusu yer aldı. Kamuya açık bir online uygulamanın tanıldığı bu duyuruya göre, Cumhurbaşkanı Gül’ün halkla daha yakın olabilmesi için düzenlendiği belirtilen yeni bir iletişi platformu yayına geçirildi. Şu an itibari ile yayında olan bu yeni uygulamanın adı ise “Cumhurbaşkanına Sorun”

“Cumhurbaşkanına Sorun” adı verilen uygulamada, aylık dönemler halinde, isteyen herkes her konudaki sorusunu Cumhurbaşkanı Gül’e sorabilecek ve isteyenler sorularını video olarak da gönderebilecek. Ayrıca herkes, uygulamada daha önce sorulmuş olan soruları da oylayabilecek. Böylece aylık periyotlar halinde dönemlere ayrılan uygulamada en çok oyu alan sorular ortaya çıkacak. Bu sorular arasından seçilecek beş sorunun sahibi, Çankaya Köşkü’nde sorularını bizzat Cumhurbaşkanı Gül’e sorabilecek. Video kaydına alınacak bu görüşmeler, yine aynı platformda yayınlanarak tüm dünyaya ulaşmış olacak.

Aşağıda “Kurallar ve Yönergeler” bölümünü okuduktan sonra www.cbsorun.tccb.gov.tr/yeni-soru adresinden sorunuzu sorabilir ya da www.cbsorun.tccb.gov.tr/sorular geçmiş soruları oylayabilirsiniz.

•Sorunuzu her dönemin ilk haftasında, kendi belirleyeceğiniz bir Rumuz ve size ulaşabileceğimiz bir e-posta adresi belirterek gönderebilirsiniz.
•Sistem her e-posta adresi için o döneme ait bir soru sorma hakkı sunacaktır.
•Sorularınız 300 karakter sınırlaması dikkate alınarak imlâ kurallarına uygun yazılmalıdır.
•Oylama ekranında gördüğünüz soruların tamamına Beğendim veya Beğenmedim tercihinde bulunabilirsiniz. (Her soru için sadece bir tercih kullanabilirsiniz.)
•Dönemin üçüncü periyodunda vatandaşlarımız tarafından en çok ilgi gören soruların sahipleri Çankaya Köşkü’ne davet edilerek sorularını Sayın Cumhurbaşkanımıza bizzat sorma fırsatı yakalayacaklardır.
•Davetlilerin Sayın Cumhurbaşkanımıza sorularını iletecekleri oturum süreci görüntülü olarak kurumsal internet sayfamızda yayımlanacaktır.
•Aynı konudaki sorular, ilk sorulma önceliğine göre değerlendirilecek olup, benzer sorular oylamaya açılmayacaktır.


dterdal
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar