7 Ocak 2012 Cumartesi

Karnabahar Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır Malzemeleri

. 7 Ocak 2012 Cumartesi



Hazırlanışı:

Karnabahar ayıklanır. Hafif tuzlu suda iyice yumuşayıncaya kadar haşlanır.

İyice ezilir. İçine rendelenmiş kaşar peyniri, un, yumurta, tuz ve karabiber katılır ve hamur haline getirilir.

Tavada kızdırılmış yağa kaşık kaşık dökülerek kızartılır.

Sıcak servis yapınız.

Malzeme: (4 kişi için)

1 adet Karnabahar
100 gr Taze Kaşar Peyniri
1 su bardağ Un
4 Yumurta
1 su bardağı Sıvı Yağ
Tuz, Karabiber



modern-mutfak
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar