7 Ocak 2012 Cumartesi

Tere Soslu Balık Suflesi Tarifi Nasıl Yapılır Malzemeleri

. 7 Ocak 2012 Cumartesi



Hazırlanışı:

Balık filetolarını yıkayıp kurulayın. Yumurta sarıları ve krema ile karıştırın. Mikserden geçirin. Üstüne limon suyunu, maydanozları, tuz ve biberi katın.

Yumurta aklarını mikserle çırpıp, kar köpüğü haline getirin. Bu köpüğü bir kaşık ile yavaş yavaş karışıma yedirin.

Bir cam tepsi ya da küçük 6 güveci yağlayın, içine bu karışımı koyun. 180-200º fırında 25-30 dakika kadar pişirin.

Balık suflesini Tere sosu ile servis yapabilirsiniz.

Malzeme: (6 kişi için)

200 gr beyaz etli balık filetosu
4 Yumurta
6 yemek kaşığı Krema
2 tatlı kaşığı Limon Suyu
10 sap Maydanoz
Tere Sosu
Tuz, Karabiber


modern-mutfak
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar