7 Ocak 2012 Cumartesi

Oktay Usta Çerkez Tavuğu Tarifi Nasıl Yapılır Malzemeleri

. 7 Ocak 2012 Cumartesi



HAZIRLANIŞI

Tavuğu haşlayın, suyunu atmayın. Etlerini didikleyin, ondan sonra cevizi ezip, ekmek içini de ufalayın ve bunları tavuk suyu ile karıştırın. Sarımsağı ezip onu da ekleyin daha sonra tuz ve karabiberini katın. Tuzu az koymaya özen gösterin yoksa ceviz fazlasını kaldırmaz çok tuzlu olabilir. Bu malzemeyi tavuğun üstüne döküp karıştırın. İstenirse üstüne kırmızı biber süs olarak serpilebilir.


MALZEMELER

Bir tavuk
400 gr ceviz içi
Bir ekmek içi
Sarımsak
Tuz
Karabiber


modern-mutfak
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar