7 Ocak 2012 Cumartesi

Palamut Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır Malzemeleri

. 7 Ocak 2012 Cumartesi



HAZIRLANIŞI

Palamutlar ayıklanıp, kılçıklarından temizlenir. Balıklar kıyma makinesinden çekilir veya bir bıçak yardımıyla çok ince kıyılır. Karıştırma kabına kıyılan balıklar alınır. Yumurta, tuz, karabiber, rendelenmiş soğan, ince doğranmış maydanoz ve galete unu veya ekmek içi ilave edilerek yoğrulur. İstenilen şekilde köfteler yapılır. Izgarada veya yumurtalı olarak tavada pişirilir. Roka, kırmızı soğan ve limonla ikram edilir.

MALZEME
2 Adet Palamut (kılçıkları ayıklanmış),
1Adet Yumurta,
1|2 çay kaşığı tuz,
1|2 çay kaşığı karabiber,
1|4 demet ince kıyılmış maydanoz,
2 yemek kaşığı galete unu ve ekmek içi,
1 adet orta boy rendelenmiş soğan



modern-mutfak
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar