18 Mart 2012 Pazar

2012 Akbank Özel Güvenlik Görevlisi Memuru Alımı Başvurusu

. 18 Mart 2012 Pazar


Akbank, sadece bulunduğu sektörde değil, ülkemizdeki tüm sektörlerde her yönüyle örnek gösterilen bir kurumdur.
Güçlü sermaye yapımız, istikrarlı ve etkin yönetimimiz, disiplinli, çalışkan ve Bankamıza bağlı personelimiz, yasa ve kurallara bağlılığımız, müşterilerimize verdiğimiz kaliteli hizmet, bizi örnek bir kurum yapan, Akbank yapan özelliklerimizdir.

Akbank’lı olmak demek;

Penceresi dünyaya açık olan, her dönemde Türkiye’ye ve dünyaya güven veren, en iyi teknolojilere, en iyi hizmetlere, en çağdaş ürünlere yatırım yapan bir bankada çalışmak demektir.

Akbank olarak amacımız;

Personelimizin yetenekleri ve becerileri ölçüsünde gelişmesine katkıda bulunacak kaynakları sunmak; fikirlerini paylaşabileceği iletişimi sağlamak; mükemmellik, yaratıcılık ve kaliteyi destekleyen ortamı yaratmaktır.
Akbank’ın çalışkan, yaratıcı, dinamik, inisiyatif sahibi, yasalara uyan, dürüst çalışanları arasına katılın, Akbank’lı olmanın ayrıcalıklarını yaşayın. Ülke ekonomisi için önemli bir bankada görev yapmanın sorumluluğunu taşıyarak, Akbank’ın her başarısının arkasında yerinizi alın.

Akbank’ın en büyük yatırımı “insan”dır. En iyi teknolojiyi kullanan, güvenli, istikrarlı, sağlam bir yapı içerisinde, çalışkan, dinamik, yaratıcı, inisiyatif sahibi, yasalara uyan, dürüst Akbank’lılar arasına katılabilmek bir ayrıcalıktır.
Gelin, bu ayrıcalığı siz de yaşayın!
Bankamızın işe alım sistemi 16.02.2009 tarihi itibarı ile yenilenmiştir. Akbank işe alım sürecinde değerlendirilebilmeniz için, eski sistemde özgeçmiş oluşturmuş olsanız dahi, yeni sistemimizden “Yeni Üye” girişi yapmanız gerekmektedir.
Başvuru
Diğer İlanlarımız
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar