18 Mart 2012 Pazar

2012 Bank Asya Güvenlik Görevlisi Memuru İş Başvurusu

. 18 Mart 2012 Pazar


"Bank Asya, sektörün önde gelen kuruluşlarından birisi olmak gayesiyle 1996 yılında başladığı yolculuğunda, Bankamız misyon ve vizyonunu her yönüyle benimseyen, amaca ulaşmada üstün gayretleriyle katkı sağlayan personelinin bu başarıda en önemli unsur olduğunun bilinciyle hareket eden bir kuruluştur. Yaş ortalaması düşük olmakla birlikte bankacılık tecrübesi ve felsefesiyle sektörde iyi bir personel yapısına sahip olan Bankamızda, çalışanlarımızın çoğunluğunu üniversite mezunları oluşturmaktadır.

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren diğer tüm kuruluşlar gibi, başarısının büyüklüğünün ve istikrarının kaliteli işgücü ile mümkün olduğunun bilincinde hareket eden Bank Asya, bu çerçevede büyüyen ve gelişen yapısında, kendi kaynaklarından yetiştirdiği yetkili ve yetkili yardımcılarının yanısıra sektörde deneyim kazanmış personele de görev vermektedir.

Profesyonel bankacılık yapmayı düşünen, hoşgörülü ve dinamik bir ortamda, hem kişisel hem de kurumsal gelişimle alakalı yoğun tempoya ayak uyduracak takım arkadaşlarını Bankamıza kazandırmak ilk amacımızdır. Bunu yaparken sadece Bank Asya'ya değil, Türk bankacılık sektörüne uzman, güvenilir, çalışkan ve başarılı personel yetiştirmek arzusundayız.

Tüm çalışanlarımız bizim için değerdir ve bu değere yapılan hiçbir yatırım karşılıksız kalmayacaktır."
İnsan Kaynakları Politikası

Bank Asya İnsan Kaynakları olarak temel amacımız, insan gücüne verdiğimiz önem ile organizasyonumuzun bütün kadrolarında, bankacılık ve finans sektöründe çalışmayı meslek edinen, yetenekli, "farklı beklentilere farklı çözümler" anlayışı ile empati ve iletişim kurmayı bilen personeli istihdam etmek ve personelimizin yetenekleri ve becerileri ölçüsünde gelişmesine katkıda bulunacak kaynakları sunmaktır.

Buna paralel olarak İnsan Kaynakları politikamızın temel esasları şunlardır:

Personelin nitelik ve nicelik bakımından planlamasını yapmak, işe ve kültürümüze uygun personelin istihdamını gerçekleştirmek
Personelin verimliliğini ve etkinliğini en üst düzeyde tutmak
Etkin bir eğitim planı ve programı ile tüm personele kişisel gelişim (kariyer yapma) imkanı sağlamak
Her kademedeki personelin moral ve motivasyonunu en üst düzeyde tutmak
Personelin maddi ve manevi haklarını korumak ve geliştirmek
Tüm personelin yöneticileriyle birlikte çalışma isteklerini geliştirici bir iş ortamı meydana getirmek ve beşeri ilişkilerin geliştirilmesine çaba göstermek
Açık iletişim ortamı sağlamak
Kariyer planlamasında herkese eşit ölçüde fırsat olanakları sağlayarak çalışanların mesleki, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek.


Başvuru Formu
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar