18 Mart 2012 Pazar

2012 HSBC Bank Özel Güvenlik Görevlisi Memuru Alımı Başvurusu

. 18 Mart 2012 Pazar


Merkezi İngiltere'de bulunan HSBC, dünyanın 86 ülke ve bölgesinde 325,000’in üzerinde çalışanıyla 100 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermektedir.

Müşteri odaklı çalışan saygın bir küresel finansal hizmet kurumu olarak çalışanlarımız nezdindeki amacımız "Çalışılacak En İyi İşyeri" olmaktır. Biliyoruz ki, müşterilerimiz için en iyi banka olmanın yolu, çalışanlarımız için en iyi çalışma ortamını yaratmaktan geçiyor.

Bu amaçla Bankamız, etkin performans yönetimi, yaratıcı kariyer planlaması, güçlü iletişim ve kurumsal sorumluluk konularında kendini sürekli geliştirmekte; çalışanları ile uzun ömürlü iş ilişkisi kurabilmiş, sezgileri güçlü, duyarlı, saygılı ve adil bir kurum olmak için çalışmaktadır.

Bu yolda en büyük yönlendirmeyi yine çalışanlarımızdan almaktayız. Her sene düzenlediğimiz “Küresel Çalışan Anketi”nden aldığımız geri bildirimler ve sonucunda geliştirilen aksiyon planları, çalışanlarımızın işaret ettikleri alanlara odaklanmamıza yardımcı oluyor.

HSBC'de bütünün parçası olmak demek, bütünü, parçaların toplamından daha büyük yapmak demektir. Eğer siz de benim gibi, HSBC’nin binlerce çalışanından biriyseniz, bankaya ayak bastığınızda HSBC’nin bir parçası olduğunuzu hissedersiniz. Bir bütünün parçası gibi hareket eder, karar verir, ilerler ve başarırsınız.

Bizler için HSBC'nin bir parçası olmak gurur vericidir.

HSBC takımının bir üyesi olarak bu deneyimi bizlerle paylaşmaya aday, sadece yerel kariyer fırsatları değil küresel deneyimler de kazanmak isteyen, yetenekli ve istekli bireyleri aramıza katılmaya davet ediyorum.


Saygılarımla,


Martin Spurling



Başvuru İçin
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar