18 Mart 2012 Pazar

2012 Ziraat Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Memuru İş Başvurusu

. 18 Mart 2012 Pazar


Gücümüzü Çalışanlarımızdan Alıyoruz.

Sektördeki liderliğimizi çalışanlarımıza borçlu olduğumuzu biliyoruz. Bu nedenle, insanı merkeze alan insan kaynakları politikamızın hedefi çalışanlarımızın geleceğe güvenle bakmasını sağlamaktır.

Sürekli Gelişim Felsefemiz

Çalışanlarımızın çağın gereklerine ayak uydurabilen, değişime ve gelişime açık, takım çalışmasına yatkın, başarı odaklı, sorumluluk bilinci gelişmiş bireyler olmaları bizim için önemlidir. Ziraat Bankası sürekli gelişim felsefesi ile çalışanlarını kariyerleri boyunca destekler. Her bir çalışanımız verimlilik, etkinlik, kalite, etik değerlere bağlılık ve güven ile özdeş olan bir marka kapsamında çalıştığı bilinci ile hareket eder.

Geniş Kariyer İmkanları

Yaygın yurt içi ve yurt dışı şube ağımız tüm çalışanlarımıza iş tatmini sağlayacak kariyer imkanları sunar. Çalışma arkadaşlarımızın yetkinliklerine uygun işlerde çalışması desteklenir. Kendilerine sağlanan eğitimleri tamamlayarak kariyer hedeflerine yönelik bilgi ve becerilerini geliştiren çalışanlarımız iş aileleri olarak tanımlanan görev alanları arasında hareket imkanı bulur. Ziraat Bankası yöneticilerini de kendi bünyesinden yetiştirmeyi tercih eder.

Sektörde Fark Yaratmak

Ziraat Bankası'nda çalışma ortamı, çalışanların bilgi ve deneyimlerini kullanarak sektörde fark yaratmalarını destekler. Bu kapsamda Bankamız sektöre de nitelikli insan kaynağı kazandırır.

Başvuru İçin
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


1 yorum:

Anonymous dedi ki...

slm sıznınle beraber olmak ve çalışmak buyuk bır özverı verır bana özel guvenlık silahı sretıfıkavar aldığım gunden berı kenıdme iş bulamadım işlerıme çok bağlıyım herşeyı yerlı yerınde yapılamsını özen gösterır ve uygularım yanı hukuk çerçevesınde yapılanmasına çok dk ederım ıyı hoş görüşlu sıcak kalı bırıyım sadce işi odaklanan ve saygıda sevgıde kusur etmeyenım boyum 1,80 kg 69 esmer bırıyım bana yardımcı olursanız çok sevınırm 05422254024 sizden dualarımı esırgemem saygılarımla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar