9 Mayıs 2012 Çarşamba

2012 modern dantelli gelinlik modelleri

. 9 Mayıs 2012 Çarşamba


Gelinlik, işte gelini gelin yapan en önemli unsur. Düğünlerin vazgeçilmezi, genç kızlarımızın hevesi gelinlikler… Bugün sizlere gelinliklerin bir diğer modelinden bahsedeceğiz. Hangisi mi? Dantelli gelinlikler.. Bu yıl dantelden yapılmış ya da dantel ile süslenmiş gelinlikler uygun görülebilir.

Bayanlar her zaman olduğu gibi, kendi düğünlerinde de şık, güzel ve kusursuz olmak isterler. Gelinler, zaten o giydikleri beyaz elbise ile kusursuzdur icon smile modern dantelli gelinlik modelleri Diğer gelinliklerde de olduğu gibi dantelli gelinliklerde farklı boyutlara sahip yani kabarık, düz, uzun, kısa vb. Tabi gelinlik alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır. Bunlar vücu yapınızdır. Siz siz olun kesinlikle vücudunuza yakışmayan gelinliği tercih etmeyin! Gelinliği gösteren en önemli unsur kumaşıdır. Her modele, her kumaş olmaz. Aşırı süslemeler taşıyan bir gelinlik gelinliği, gelinden ön plana çıkartır. Bu nedenle kumaşını, modelini iyi ayarlayarak kendinize son derece güzel bir dantelli gelinlik tasarlayıp, diktirebilirsiniz.

Modern dantelli gelinlik modellerinden sizlere farklı farklı gelinlik sunacağız. Hoşunuza giden modele zaman kaybetmeden sahip olabilirsiniz. Dilerseniz lafı fazla uzatmayalım ve sizlere dantelli gelinlik modellerini sunalım. Yeni evlenicek kızar için modern dantelli gelinlik modelleri geliyorrr..

modern dantelli gelinlik modelleri











modellerii.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar