9 Mayıs 2012 Çarşamba

Burcu Esmersoy Algida’nın Fruttare reklamında oynadı

. 9 Mayıs 2012 Çarşamba


Burcu Esmersoy’dan dondurma reklamı pozu!
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy bir dondurma markası için kamera karşısına geçti.
Algida’nın gerçek meyve parçalı ve ferahlatan dondurması Fruttare’nin yeni sezon reklam çekimlerinde Burcu Esmersoy rol aldı. Fruttare’nin yeni yüzü Esmersoy, reklamda yeni çilekli Fruttare lezzetini tadarken görülüyor.
Gerçek meyve parçalarıyla yaratılan, meyvenin doğallığıyla tazelenmeyi ve canlanmayı vaat eden Fruttare’nin yeni reklamında güzel sunucu Burcu Esmersoy rol aldı. Esmersoy, reklam filminde Fruttare’nin ananaslı ve yeni çilekli ürününü yerken görülüyor. Güzel sunucu ayrıca Fruttare’nin dijital platformlar için hazırlanan oyununda da başrolde yer alıyor.
Esmersoy’u seçmelerinin en büyük nedeninin gerçek, doğal, formda görünümü olduğunu belirten Fruttare Marka Müdürü Göze İşcan “Burcu, her açıdan Fruttare’yi temsil edebilecek bir imaja sahip. Doğal görünümü, gerçekliği, güzelliği, formu ve zindeliği ile Fruttare’nin özellikleri ve
marka mesajlarıyla uyuşuyor. Burcu’nun gerçekliği ve doğallığıyla markamızın doğallığına da büyük katkıda bulunacağına inanıyoruz” dedi.
Burcu Esmersoy ise “İçinde gerçek meyve parçaları olan Fruttare, çok sevdiğim bir üründü. Böyle bir teklif gelince memnuniyetle kabul ettim. Çekimler oldukça eğlenceli geçti ve Fruttare’yi yansıtan samimi bir reklam oldu. Fruttare kadın erkek, yaz aylarında serinlemek isteyen herkesin rahatlıkla tüketebileceği, gerçek meyveli, düşük kalorili, lezzetli, kısaca harika bir dondurma” diye konuştu.


400 BİN TL'YE ANLAŞMIŞTI
Ünlü sunucunu bu reklam filmi için 400 bin TL'lik anlaşma yaptığı ifade edilmişti.
Kaynak Medyafaresi
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar