27 Mart 2012 Salı

Michel Teló Kimdir - Hayatı Şarkıları Albümleri

. 27 Mart 2012 Salı



brezilyalı, 1981 doğumlu şarkıcı. eğlenceli şarkılara ve danslara sahip. son zamanlarda bir çok brezilyalı futbolcunun da golden sonraki sevinçleri bu şarkıcının danslarıdır.

Altı yaşındayken, o Roberto Carlos ve Erasmo Carlos bir parçasını söyleyerek, onun okul korosunda ilk solo performansı yaptığı zaman, onun sanatsal kariyeri 1987′de başladı. Babası ona bir akordeon verince 10, müzikal yetenek yeşerdi. 12 yaşına geldiğinde, komşuları, okul arkadaşları ve kardeşleri tarafından teşviki ile, o “Guri” denilen geleneksel müzik, oynamak için genç bir grup kurdu ve profesyonel bir organize şekilde müzik Telo tadı güçlendirmek için çalıştı. O grubun vokalisti oldu.Armonika olan aşkını yanı sıra, Michel de beş yıl boyunca piyano dersleri aldı. Aynı zamanda dansçı idi ve akordeon, armonika ve gitar çaldı.

yaptığı ai se eu te pego şarkısında yapılan dans futbol sahalarında ortalığı kasıp kavuruyor. son 1-2 aydır neymar’ın futbol sahalarında yapmaya başladığı dans, pato, cristiano ronaldo, marcelo, andre santos ve son olarak ordu’da duble kazım ve felipe melo tarafından yapıldı.




internetbudur

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar