27 Mart 2012 Salı

Google Play Nedir Nasıl Kurulur Cihaz Ekleme Nasıl Yapılır

. 27 Mart 2012 Salı

Google farklı ve değişik alanlarda oluşturduğu uygulama ve içerik alanları ile birlikte yeniden tek çatıda olmayı hedefliyor.

Tüm bunların arkasından Google Play geliyor. Bu sayede sizde istediğiniz yerde android marketing ile Google play ile kitap, müzik yada videolarınıza ulaşabileceksiniz. Yine Google dijital dünyada ürünleri arasında bunları da tek tek satacak, aynı anda sistemlere entegleri biçimde kullanıma da sunacak. Diğer yandan kullanıclar için cihaz üerinden de satın almış oldukları içerikleri de anı hesap altında başka cihazlar içinde kullanıma sunacak. Google Play nedir nasıl kullanılır? Google play kullanım açısından Apple iTunes yapısına benziyor. Bu düzenle çalıştığından kolay bir kullanım da sunuyor. Diğer yandan mağazalardan mobil alanlarda ve masaüstü kullanıma da erişim sağlanabilecek. Diğer yandan Andoris 2.2. froyo sayesinde ise bu sürümle çalışan cihazlarda güncelleme meydana gelecek. Bu güncellemeler yine Androis markette yer alacak.

google-PlayPeki bu uygulamayı nerden ve nasıl yükleyeceksiniz? Bunun için sadece Google Android marketine girmeniz yeterli. Girdiğiniz de karşınıza çıkacak olan Google Play’ı yükle penceresi ile saniyeler içinde Google Playı telefonunuza yükleyebileceksiniz. Tabi bu bazı telefonlarda olmakta. Galaxy S Cep telefonlarında birde sözleşme imzalamanız gerekmektedir. Yine Google Play sitesine girdikten sonra ekrana gelen sözleşmeyi kabul ettikten sonra Google Play’ı telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Yükledikten birkaç saniye sonra ise Google Play iconuda telefonunuzdaki icon ile değişecektir.

Bir önceki yazımız olan iPad ile oynanabilen en güzel oyunlar başlıklı makalemizde en iyi iPad oyunları, en iyi iPad uygulamalari ve iPad için uygulama hakkında bilgiler verilmektedir.



internetbudur
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


1 yorum:

M Volkan Balbay dedi ki...

Kullandığınız başlığa bakınca google play'a cihaz nasıl tanımlanır sorusuna da cevap vereceksiniz sanılıyor. Lütfen başlığı düzeltin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar