27 Mart 2012 Salı

Kayserispor Başkanı Recep Mamur Kimdir Hayatı Ne İş Yapar

. 27 Mart 2012 Salı



Recep Mamur 1949 yılında Kayseri de doğmuştur. Sanayi sektörüyle ilgilenmektedir. Femaş Emaye adlı bir iş yeri vardır. Recep Mamur Kayserispor başkanlıgı yapmaktadır.

ADI :Recep
SOYADI :Mamur
D.YERİ: Kayseri
D.TARİHİ :01.07.1949

SEZONLAR

2003-2004
2005-2006
2006-2007
2007-2008


Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Ramazan bayramı nedeniyle yaptığı acıklamada, sarı krırmızılı kulmübün gerek ligde, gerek kupada gerekse kurumsallaşma yolunda çizdiği hedeflere birer birer varacağını ve önündeki zorlukları kent sakinlerinin, taraftarın katkısı ve desteğiyle aşacağını söyledi. Sarı kırmızılı kulübün bir Anadolu yıldızı haline geldiğini ve gıptayla izlendiğini söyleyen Mamur " Kayserispor büyük camia ve büyükçe bir ailedir. El ele verir, olumlu desteklerle, olumlu katkılarda, olumlu eleştirilerle sevinci de sıkıntıları da paylaşırsak bizi kimse tutamaz. Kayserispor için kişilik, kimlik tartışması yapmadan sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Kayserispor Yönetimi olarak, sporseverlerin, futbol camiasının her gününün bayram sevinçi içinde geçmesini diliyorum" dedi

Kulüp başkanı Recep Mamur, sınırlı gelir kaynakları ile Kayserispor'un beklenenin üzerinde başarı sağladığını Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupasında hep zirveyi amaçladığını söyledi. Kayserispor'un şu ana kadar hiç bir hedefinden uzaklaşmadığını, kurumsallaşmanın yanı sıra tesisleşme konusunda önemli adımlar attıklarını, alt yapı tesislerinin projesinin hazırlanıp,önümüzdeki aylarda temel atacaklarını belirten Recep Mamur, sözlerini şöyle sürdürdü:

"KURUMSALLAŞMA VE TESİSLEŞME DE DEVAM EDECEK "

"Bayramlar birlik beraberlik ve kardeşliği pekiştiği, küskünlerin barıştığı ender günlerden biridir. Kayserispor olarak spor caiması ile barışık bir tutum içinde olmaya özen gösteriyloruz. Spor'un barış ve dostluk olduğunu unutmadan, bu kentin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtımını sağlamak,. Kayserispor'u başarıdan başarıya koşturmak için sınırlı gelirlerle görev yapıyoruz. Yönetici kardeşlerimle bu görevi üstlenirken,elbette eleştiriler olacaktır. Bunları gözününe alırız. Ancak ,destek yerine köstek yapan, kisişel amaçları ve menfatleri doğrultusunda Kayserispor'umuzu haksız yere eleştirenlere de bu bayram gününde gerçekleri görmeye davet ediyorum. Kim ne derse desin Kayserispor birbirinden değerli oyuncularıyla, Türk futboluna, Süper lige renk katmakta, Anadolu futbolunun yükselen yıldızı olarak, Anadolu futboluna önderlik etmektedir. El ele gönül birliğiyle, olumlu desteklerle Kayserispor, her zaman zirvelerde kendine yer bulacaktır. Sezon sonunda bunun böyle olacağını herkes görecektir. Bu vesile ile tüm spor caimasının bayramını en içten dileklerimle kutluyor, yüreğimize bu bayram öncesi ateş düşüren , vatanı uğruna hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet,kederli ailelerine Kayserispor camiası adına sabır diliyorum"

Recep Mamur'un hedefi büyükKayserispor Genel menajeri Süleyman Hurma'da " Kayserispor olarak sezon sonunda iyi bir yerde olacağımızdan eminim. Kayserili sporseverlere ve tüm spor caimasına her günlerinin bayşram sevinci içinde geçmesini diliyorum" dedi. Teknik direktör Tolunay Kafkas 'da, " Bize destek veren yönetim kurulumuza, taraftara ve medyaya iyi bayram dileklerimizi iletiyoruz. Kayserispor teknik kadtrosu ve futbolcuları adına bizi iyi günlerin beklediğini söylemek istiyorum" şeklinde konuştu.


Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar