27 Mart 2012 Salı

2012 Abiye Elbise Türban Bağlama Modelleri

. 27 Mart 2012 Salı



Merhaba hanımlar; bugün sizler için abiye kiyafetinizin için türban bağlama modellerini sunacağım. Öncelikle seçtiğiniz kıyafetlerle kuaförünüze gidiyorsunuz ve burada eklediğimiz sizlerin de beğendiği bir modeli kuaföre söylemeniz yeterli oluyor. Gerisi kuraforunuzun hünerli ve becerikli ellerine kalıyor. Türban bağlama saç yapmaktan daha zor.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğünler de yaklaşıyor. Abiyeler yavaş yavaş alınıyor ve geriye saç baş kalıyor. Biz sizlere örnek modeller ekledik. Abiye türban bağlama ile ilgili birçok model var. Sizler de kendi tarzınıza uygun bir modeli seçip kuaförünüze yaptırabilirsiniz. Bayanlar süslenmeyi ve kendine bakmayı severler. Özellikle düğünlerde şık olmak için adeta yarışa gireriz. Saç kıyafet makyaj derken baya bir şık olarak düğüne gideriz. Fakat bir de kaş yapayım derken göz çıkarmak var. Bu da yeterince iyi bağlanmayan türbanlar ve size yakışmayan saç modelleridir. Seçeceğiniz model hem kıyafetinize hem de sizin yüzünüze uygun olması gerekir. Aksi taktirde rüküş olmanız kaçınılmaz olur.

Sevgili bayanlar sizler de düğünlerde göz kamaştırmak istiyorsanız 2012 abiye türban bağlama modellerini inceleyin. Mutlaka kendinize uygun bir model bulacaksınız. Çok şık bağlama örnekleri var. Dilerseniz şimdi birbirinden şık modellere bir göz atalım. İşte 2012 abiye türban bağlama modelleri…


2012 abiye türban bağlama modelleri

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar