27 Mart 2012 Salı

2012 Boncuklu Tığ İğne Oyası Modelleri

. 27 Mart 2012 Salı

Sevgili hanımlar; sizlere en yeni ve en trend iğne oyası modellerini sunmaya devam ediyoruz. Bu seferki modeller boncuklu iğne oyaları oluyor. Bununla ilgili sizlere birkaç model hazırladım. Buradaki model resimlerine bakarak sizler de en güzel oya kenarlarını hazırlayabilirsiniz. Bu modeller hem çeyizlik olabilir hemde gündelik.

Değerli hanımlar sizlere çok özel iğne oyası modelleri hazırladım. Hepsi hünerli hanımların ellerinden çıkma ve yepyeni modeller. Çeyiz hazırlıkları yapıyorsanız bu modeller kaçmaz. Tülbentlerinizin kenarlarını harika bir oya ile bütünleştirmek istemez misiniz. Üstelik kendi ellerinizle yapacaksınız. Hani ne derler ”el emeği göz nuru” her bir ilmeğinde sizden bir anı var. İstediğiniz boncuklardan alıp dilediğiniz iplerle işe başlayabilirsiniz. Burada modellerden kendinize bir örnek belirleyin ve renklerini de kendi zevkinize göre ya da tülbentin renklerine göre seçin hemen işe koyulun. Hadi hanımlar iş başına ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi olur sizin için..

Boncuk artık bütün çeyizlerde kendini gösteriyor. Salon takımlarında, sehpada, masada, seccadede ve şimdi de tülbent kenarlarında. Hem de iğne oyalısından Sevgili hanımlar boncuklu iğne oyalarından sizler de yapabilirsiniz. Modeller çok basit. İşte 2012 boncuklu iğne oyası modelleri…

2012 boncuklu iğne oyası modelleri











modellerii.com

 
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar