5 Kasım 2011 Cumartesi

2011 2012 BP Gaz Tüp LPG Otogaz Bayilik Şartları ve Başvurusu

. 5 Kasım 2011 Cumartesi


Bp gaz bayilikÜlkemizde, 1960’lı yılların başında kullanımına başlanan Tüplü LPG ve 1990’ların sonuna doğru yaygınlaşan Otogaz kullanımı yıllarla artmış, toplam tüketim olarak bakıldığında, Türkiye LPG pazarı, hem Avrupa’nın hem Dünyanın sayılı büyük pazarlarından biri haline gelmiştir.

Tüplü LPG; ülkemizde ısınma (katalitik soba, kombi), ısıtma (şofben) ve pişirme (mutfak) amaçlı kullanılan zorunlu bir tüketim maddesidir. LPG’nin, doğru kullanıldığında güvenilir, tüpler vasıtasıyla taşınabilir ve pratik bir enerji kaynağı olması, özellikle evlerde, benzer enerji kaynaklarının hemen tümünden avantajlı olmasını sağlamaktadır. BP Gaz ve Petgaz markalı yaygın bayi ağı ve yüksek bayi kalitesi, Tüplü LPG sektöründe de BP Gaz’ı ayrıcalıklı bir konuma taşımaktadır.
Otogaz , ekonomik ve çevreci özellikleri nedeniyle 2000 yılından bu yana gittikçe artan bir satış grafiği eşliğinde araç kullanıcılarının en çok tercih ettiği yakıtlar arasında yer almaktadır. Türkiye Otogaz pazarı Avrupa’nın en büyük Otogaz pazarıdır.


BP Gaz’ın Otogazdaki pazar payı da son dönemde hızla yükselmektedir. Özellikle BP akaryakıt istasyonlarında otogaz pompa sayıları arttırılmakta ve bu durum satış rakamlarına da yansımaktadır. Önümüzdeki yıllarda bu oranların daha da yukarılara çıkarılması için akaryakıt grubu ile ortak çalışmalar sürdürülmektedir. BP Gaz, 280’in üzerindeki Otogaz satış noktasıyla, daha fazla sayıda otogaz kullanıcısına en uygun hizmeti, emniyetli ve kaliteli bir şekilde vermektedir.
BP Gaz olarak, tüm faaliyetlerimizi, etik değerler, dürüstlüğe dayalı ilişkiler, herkese eşit ve saygılı davranış, karşılıklı fayda yaratma ve insanlığın gelişimine katkı sağlama gibi markamızı farklı kılan prensipler doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. İşlerimizi sağlık, emniyet ve çevre ilkelerimize bağlı kalarak, insana, çevreye zarar vermeden ve kazaya neden olmadan sürdürmeyi amaçlıyoruz.

BP Gaz 7/24 Ücretsiz iletişim hattı 0800 261 21 06

BP Gaz Başarıya Odaklı Bayilik
Yönetim

Programı BP Gaz’ın marka değerlerini müşterilerine en iyi şekilde yansıtan başarılı bayileri arasından seçilen BP Gaz, Petgaz, Ocakgaz, Tekgaz ve OtoOcakgaz bayileri; geçen bir yılın yorgunluğunu Tayland gezisiyle attı. Zirvedeki bayiler Tayland’a 27 Ağustos’taki hareketlerinden bir gün önce İstanbul’da bir araya geldiler.
Yıl boyunca hedeflerine ulaşmak için üstün performans sergileyen ve zirvedeki bayiler arasında yer almayı hakeden katılımcılar 8 günlük geziye, Kaşıbeyaz Restaurant’ta yapılan kokteyl ve Gala yemeğinde BP Gaz yöneticileriyle de daha yakından tanışıp kaynaşma fırsatı bularak başladılar. Yemekte yapılan ödül töreni de oldukça görkemli ve heyecanlı geçti. Tek tek kürsüye çıkan bayilere plaketleri BP Gaz Yöneticileri tarafından takdim edildi. Bayiler ve BP Gaz Yöneticileri kürsüde yaptıkları konuşmalarda BP Gaz’ın marka değerlerinin ve ödül programının özellikle BP Gaz bayileri ve müşterileri açısından önemine işaret ettiler. Her yıl olduğu gibi yemek sonunda yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından seyahatin başlayacağı Atatürk Havalimanına hareket edildi.
BP Gaz’ın geleneksel hale getirdiği gezilerde bu sene bir de ilk yaşandı. BP Gaz’ın yeni Genel Müdürü Sn Paul Hancocks da bayilerle birlikte geziye katılarak BP Gaz bayileriyle yakından tanışma ve görüşme imkanı buldu.
Neşeli bir yolculuk sonrası Bangkok’a inildi .Bangkok’ta iki gün kalan bayiler özellikle Tayland kültürünü yakından tanıma imkanı buldular. Bangkok’ta Büyük Saray, 5 tonluk Altın Buda Tapınağı, Yatan Buda Tapınağını gezen bayiler Türkiye’den çok uzaklarda olan bu kültürü tanıma imkanı buldular. Bangkok’un ardından bayiler Pattaya’ya geçtiler. Adeta cennetten parçalar barındıran bu egzotik ülkede, hepsi de aynı vizyonu paylaşan, başarının, öncelikle onu planlayarak hedefe kararlı bir şekilde yürümekten geçtiğini bilen bayilerin tam bir takım ruhu içerisinde ve uyumla gerçekleştirdiği gezi, her yıl olduğu gibi unutulmaz anılara sahne oldu. Mükemmel organizasyon ve bayilerin içten katılımları sayesinde gezide çok keyifli anlar yaşandı. Pattaya’daki Mercan adası gezisi, fil safarisi, timsah çifliği, botanik bahçesi, geleneksel Tayland showları ve diğer turistik yerleri de gezen bayiler, başlayan yeni sezon öncesi moral ve enerji depoladılar. Bayiler 3 Eylül’de İstanbul’a döndüler.


morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar