5 Kasım 2011 Cumartesi

2011 2012 Tekgaz Tüp LPG Otogaz Bayilik Şartları

. 5 Kasım 2011 Cumartesi


tekgaz bayiliği almak1969 yılında kurulan ve 1987 yılından itibaren LPG (Likit Petrol Gazları) stoklama ve dağıtım sektöründe faaliyet gösteren TEKGAZ, kendisine sözleşmeyle bağlı bayi ağı ile OCAKGAZ'a ait tesisleri kullanarak Tüplü Satış hizmetinde bulunmaktadır. Beyaz ve Mavi olmak üzere 2 ayrı renkte tescilli markasını taşıyan Piknik, Ev ve Sanayi tipi çelik tüplerle hizmet veren TEKGAZ, LPG'nin tamamını TÜPRAŞ'a bağlı rafinerilerden temin etmekte ve ayrıca çelik saç ithali-ihracı ve ticareti yapmaktadır.

1993 Ağustos ayında kurulan TEKGAZ Ltd. Şti. başlangıçta iç tesisat hemen ardından apartman ve fabrika kazan dönüşüm işleri, şuan da ise uzman kadrosuyla yapmış olduğu işleri genişleterek proje, etüt , fizibilite , müşavirlik , kontrol , denetim, ve yapım konularını kapsayan 30.05.2003 tarih ve YSH /149-3-031 sayılı EPDK ‘ dan yetkili sertifikalı şirkete dönüşmüştür.
TEKGAZ Ltd.Şti. halen , istasyon ve filtre imalatı , sanayi doğal gaz dönüşüm çalışmaları , doğal gaz proje çalışmalarının yanı sıra Denizli doğal gaz yapımı ve işletmesini üstlenen Kentgaz A.Ş. ‘ nin sanayi müşavirliğini ve Antalya doğal gaz yapımı ve işletmesini üstlenen Olimposgaz A.Ş. ‘ nin kontrol firması olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye’nin seçkin firmalarıyla çalışan TEKGAZ , Türkiye çapında yapmış olduğu bir çok işe TEKGAZ ibaresiyle imza atmıştır. Yapmış olduğu işlerle kendi sektöründe Türkiye’nin sayılı şirketleri arasında yer alan şirket , TEKGAZ markasıyla ayırt edicilik kazanmıştır.

Bursa ‘dan ayrı olarak Konya , İzmir , Bilecik , Eskişehir , Çorlu , Kayseri , Adana , İstanbul, Ankara, Denizli , Uşak , Karadeniz Ereğli , Düzce ...vb.. birçok şehirde kendini tanıtan TEKGAZ , teşekkür mektuplarıyla da mahalli basında layık olduğu yeri almıştır. TEKGAZ yöneticilerinin ve çalışanlarının gelişimiyle, kullandığı seçkin malzemeyle bügüne dek gelmiş, gelişen teknoloji hedefinden ayrılmaksızın gelişimini sürdürecektir.

BP Gaz A.Ş.
Adres: Değirmen Sokak Şaşmaz Plaza Kat:7 Kozyatağı Kadıköy İSTANBUL
Tel: 0216 571 96 00(pbx)
Fax: 0216 571 96 14



morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar