5 Kasım 2011 Cumartesi

Royal Halı Bayilik Şartları ve Başvurusu

. 5 Kasım 2011 Cumartesi


Royal halı bayilik2005 yılında, Gaziantep'in tanınmış ailelerinden Nakıboğlu Ailesi tarafından, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından NAKSAN Holding bünyesinde faaliyete geçirilen Royal Halı, teknolojinin en son olanaklarıyla şekillenen teknik donanımı ve uzman kadrosu ile faaliyet göstermektedir.

Türk kültürünün yapıtaşlarından biri olan ve hayatımızın her alanında, binbir renk ve desen alternatifiyle özel bir yer edinen halı, günümüzde bir fon oluşturmanın ötesinde, önemli bir tasarım objesine dönüşürken, Royal Halı markası altında yepyeni yüzlere bürünerek mekanlara kişilik katma misyonunu üstlenmektedir. Royal Halı özgün tasarımları, kullandığı farklı malzemeleri ve ileri teknolojisiyle ‘yenilikçi’ bir marka olarak dekorasyon dünyasında iddialı bir şekilde öne çıkmaktadır.

Kendi üretimi iplikleriyle ve yün, akrilik, tufty , bukle halı gibi pek çok dokuma tekniğinin yer aldığı özgün tasarımlarıyla her türlü zevke hitap eden Royal Halı, farklı ebatlarda ürettiği halılarıyla, maksimum müşteri memnuniyeti sağlamayı ilke edinmiştir. 2009 yılında üretimine başlanan ve büyük beğeni kazanan Natura Koleksiyonu’nda kullanılan 3 boyutlu, gerçekçi desenler markanın tasarım yeniliklerine güzel bir örnektir.

Royal Halı ürünlerinin sadece göze hitap etmesiyle yetinmeden, kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmasını da amaçlamaktadır. Bu nedenle Ar-Ge çalışmalarına büyük önem vererek Türkiye’de ilk kez kullanılan birçok teknolojiye imza atmış ve yepyeni faydalar sağlayan halılar üretmiştir. Uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda üretilen Royal Bakteritemiz Halı Türkiye’nin ilk ve tek antibakteriyel halısı olma özelliğini taşımaktadır. Türk aile yapısında temizliğin önemi çok büyüktür. Aileler, özellikle çocukların sağlıklı ve güven içinde yaşaması amacıyla, evin temiz ve hijyenik olması için sürekli çaba gösterirler. Royal Halı da toplumumuzun temizliğe verdiği önemden yola çıkarak hastalıklara neden olan bakterileri % 99.9 yok eden Royal Bakteritemiz Halı’yı üretti. Bu özel halı antibakteriyellik özelliğinin kalıcı olmasıyla büyük ilgi uyandırdı. İnsan sağlığına ve konforuna büyük katkısı bulunan Bakteritemiz özelliği şimdi bütün Royal Halı Koleksiyonları’nda kullanılmaktadır. Royal Halı tüketicilerinin vizyonunu genişleten, yenilikçi ürünleriyle vazgeçilmez bir marka olma hedefinde kararlılıkla ilerlemektedir.

VİZYONUMUZ
Türkiye’de ve dünyada müşteri beklentilerini tam olarak karşılayan, gelişime odaklı, kaliteyi sürekli arttıran ve farklılık oluşturan öncü bir firma olmak.

MİSYONUMUZ
Sosyal sorumluluk bilinciyle rahatlık, konfor ve mutluluk dokuyoruz. Yaşam mekanlarına samimi detaylar katarak keyifli paylaşımları çoğaltmak, hayata farklı bir perspektiften bakarak yeniliklerin takipçisi değil öncüsü olmak misyonumuzdur.


DEĞERLERİMİZ
• Müşteri beklentilerine duyarlı
• Kalite ve gelişime odaklı
• Yenilikçi ve farklı
• Sosyal sorumluluk bilincine sahip


Royal Halı bayiliği almak istiyorsanız. Royal halı'nın bölge bayileriyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Size en yakın olan ili arayıp iletişime geçebilirsiniz.

http://www.royalhali.com/bayiler.asp

Buradaki linkten size en yakın bölge bayisine ulaşabilirsiniz.



morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar