5 Kasım 2011 Cumartesi

2011 2012 Türk Telekom Bayilik Şartları ve Başvurusu

. 5 Kasım 2011 Cumartesi


Türk Telekom 47 yeni bayilik veriyor-Türk Telekom 47 yeni franchise verecekTürk Telekom bayilik için GAP'ta ekstra çalışmalar içinde, bütün bölgelerine aynı anda ulaşmaya çalışan Türk Telekom zaman zaman bazı bölgelere ağırlık veriyor. Şu anda Türk Telekom kalkınmada öncelikli iller ve GAP illerinin yer aldığı bölgelerde ekstra bir çalışma içinde. Türk Telekom Bayilik için temel koşul, bayilik başvurusu yapılan yerde bayilik ihtiyacının olup olmaması.

Türk Telekom diğer bayilik başvurusu şartları ise şöyle; Mevki ve lokasyon, bayilik yapılacak noktanın alanı, bayilik tipine göre belirlenen çalışan sayısı, cephe ölçüsü ve teminat mektubu gibi koşullar.
Türkiye'de 154 adet Türk Telekom Ofisi ve 842 Telekom bayisi bulunuyor. TTNET Bireysel Satış Direktörü Cemal Şimşirler, 'Gerek mevcut gerekse ileride sunacağımız ürün ve hizmetlerin daha çok müşteriye ulaşması amacıyla, bayilerimizin gerekli bilgi ve becerilere sahip olmaları için eğitimler düzenliyor ve onları daha efektif satış noktaları haline getirmeye çalışıyoruz.

Türk Telekom Bayillik başvurusu için link


morfikirler.com


 
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar