5 Kasım 2011 Cumartesi

Padişah Halı Bayilik Şartları ve Başvurusu

. 5 Kasım 2011 Cumartesi


Padişah halı bayilikPadişah, Kasım 2004 tarihinde Erdemoğlu Şirketler Topluluğu tarafından sektöre kazandırılmış bir markadır. Halı sektörüne genç ve dinamik bir marka olarak katılan Padişah, farklı tasarımları ve ekonomik fiyatları ile Türkiye'de herkes tarafından tanınan bir marka haline gelmiştir.
 
Bugün Padişah firması, ileri teknoloji ile üretilen yüksek kaliteli ürünlerini 19 bölge bayisi ve 1100'ü aşkın perakende satış noktasıyla Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor.
Başlangıcından bugüne değin geçen kısa zaman sürecinde gerçekleşen bu süratli pazar yapılanmasına paralel olarak gerçekleştirilen teknolojik yatırımlarla Padişah firması şu anda yıllık 4 milyon m2 ye yaklaşan üretim ve satış rakamlarıyla sektörün en büyük iki markasından biri konumuna gelmiştir.
Ocak 2006 tarihinde ilk kez katıldığı DOMOTEX Dünya Halı Fuarı'nda koleksiyonlarını dünyaya tanıtma fırsatı yakalayan Padişah firması, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere toplam 15 ülkeye ihracat yapmaktadır.
Padişah firması, ev tekstili, yatak, baza, başlık ürünlerini Mart 2006 tarihinden bu yana sayıları her gün artan satış noktaları ile Türk halkına sunmaya devam etmektedir.
 
Padişah Halı bayiliği almak istiyorsanız. Padişah halı'nın bölge bayileriyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Size en yakın olan ili arayıp iletişime geçebilirsiniz.
Buradaki linkten size en yakın bölge bayisine ulaşabilirsiniz.



morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar