5 Kasım 2011 Cumartesi

Erciyesgaz Tüp LPG Otogaz Bayilik Şartları ve Başvurusu

. 5 Kasım 2011 Cumartesi


erciyesgaz bayiliğiErciyesgaz’ın otogaz hizmetlerini yürüten Oto Erciyesgaz, 21. yüzyil çizgilerini yansitan modern ve standartlara uygun tasarimli istasyonlari ile
ülke çapinda 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir.
Sıvılaştırılmış Petrol gazları (LPG), ham petrolün damıtılması esnasında yan ürün olarak her bir ton ham petrolden 20 il 40 kg. arası elde edilen Propan ve Bütan gazlarının bir karışımıdır.Havadan iki kat daha ağır olduğu için gaz kaçağı durumunda zeminde ve çukur yerlerde birikir,küçük bir kıvılcımla yangına sebep olabilir.

Tabi hali gaz olup, atmosfer basıncının biraz üzerinde basınc uygulanarak sıvılaştırılır ve tüplere sıvı hallerde doldurulur.LPG sıvılaştığında hacminin 250 katı küçük hacimde muhafaza edilebilir.Bu sayede nakliyesinde ve depolanmasında büyük avantajı vardır.
Ancak bulunduğu hacimdeki oksijenin yerini aldığı için boğucudur.
Tüplü LPG
1948 yılından beri sanayinin çeşitli kollarında faaliyet gösteren Kahyaoğlu Ailesi olarak LPG sektörüne de 1962 yılında bayi olarak girdik ve 1987 yılında Erciyesgaz’ı kurarak Türkiye’de ki sayılı LPG Dağıtımı Şirketlerinden biri olmaya hak kazandık.

Can ve mal güvenliğini her zaman ön planda tutan Erciyesgaz, 1991 yılında LPG tüpü, stoklama ve taşıma tankları üretimini en son teknoloji ile gerçekleştirmek üzere Tüptaş’ı hizmete geçirmiştir.

Her zaman müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş olan Kahyaoğlu Grubu, Kalite Politikasını bir yaşam tarzı olarak benimsemiş ve ISO 9000’e uygun Kalite Güvence Sistemiyle bu anlayışını uluslar arası platforma taşımıştır.

Erciyesgaz bayilik başvuru linki.
İletişim için bu linke tıklayınız.



morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar