5 Kasım 2011 Cumartesi

Güneşgaz Tüp LPG Otogaz Bayilik Şartları ve Başvurusu

. 5 Kasım 2011 Cumartesi


güneşgaz bayiliğiDemirören Grubu'nun GÜNEŞGAZ markalı tüpleri Türkiye'nin kırsal alanlarının ihtiyaçlarına yönelik şekilde özel olarak üretilir. Bu üçlü, ülkenin kırsal alanlarındaki en revaçta markalardır.

Demirören, gazın tüm Türkiye sathına zamanında dağıtılmasını bir öncelik sayar. 155 tanker ve üç LPG gemisinden oluşan taşıma filosu yılın her günü, günün yirmidört saatinde hizmettedir. Hedefimiz ekonomik hareketliliğin enerji yokluğu nedeniyle asla aksamamasıdır.

1975 yılında kurulmuş olan GÜNEŞ SINAİ GAZLAR İMALAT VE TİCARET LTD. ŞTİ. yüksek kalite ve uygun fiyatları ile Çınarlı - İZMİR'deki tesisi ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

TSE standartlarına uygun olarak gaz dolumları, yangın söndürme malzemelerinin satışları ve bakımları titizlikle eğtrimli ve uzman elemanlarımızca yapılmaktadır. Firmamız "TAM DOLUM" garantisi ile hizmet vermekten kıvanç duymaktadır.

Kurulduğu günden bu yana güvenli ve kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen firmamız; endüstriyel gazlarda HABAŞ A.Ş., yangın söndürücülerde BKS A.Ş. , BURSAN A.Ş. ve BELLA bayilikleri ile müşterilerimize hizmet vermektedir.

Modern servis araçlar ile İzmir'in dört bir yanına hizmet verenfirmamız aynı zamanda şirket merkezimize ulaşan müşteri taleplerini de karşılamaktadır.

Adres: 2797 Sok. NO:6 (Eski Trafik Muayene İstasyonu Arkası) Çınarlı - İZMİR
Tel: +90 232 435 70 69 (Pbx)
+90 232 486 98 99
Fax: +90 232 486 23 09
E-mail: info@gunes-gaz.com




morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar