
Malzemeler
•1,5 su bardağı kuru fasulye
•1 adet kuru soğan
•Marul
•1 adet domates
•2 adet sivri biber
•1 adet haşlanmış yumurta
•Zeytin
•Maydanoz
•Sirke
•Limon suyu
•Zeytinyağı
•Tuz
Yapılışı
•Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın.
•Islatılan fasulyeleri haşlayın ve süzün.
•Bir bardak sirkeyi fasulyelerin üzerinde gezdirin ve kapalı bir kabın içinde yaklaşık 2 saat bekletin.
•Fasulyelerin sirkesini süzün ve bir tabağa alın.
•Eklemek istediğiniz kadar marulu yıkayıp doğrayın.
•Soğanları piyazlık kesin ve tuzla ovun.
•Ovduğunuz soğanları yıkayın ve süzün.
•Domates ve biberi doğrayıp soğan ve marulla birlikte piyaza ekleyin.
•Yağını, tuzunu ve limonunu ekledikten sonra dilimlediğiniz yumurta, zeytin ve maydanozla süsleyin.
uzmantv
0 yorum:
Yorum Gönder