16 Kasım 2011 Çarşamba

Aygaz Tüp LPG Bayilik Şartları ve Başvurusu

. 16 Kasım 2011 Çarşamba

Şirket Faaliyet Alanı

1961 yılında kurulan Aygaz, Koç Topluluğu’nun enerji sektöründe faaliyet gösteren ilk şirketidir. Bugün Aygaz, LPG’nin üretimi, temini, stoklanması, dolumu ve LPG’li cihaz ve ürünlerin üretimi ile satışını kapsayan tüm süreçleri gerçekleştiren tek LPG şirketidir. Koç Topluluğu’ndan aldığı güçle “Tüketiciye En Yakın Şirket” olma hedefini kendine ilke edinen Aygaz, Türkiye’nin 81 ilinde ve 3.300'e yakın tüpgaz bayi ve otogaz istasyonu ile ülkenin her köşesine kesintisiz hizmet götürmektedir.
Geniş dağıtım ağı sayesinde her gün 100 binin üzerinde eve girerken 1 milyona yakın araç da Aygaz'ın otogaz ürünü Aygaz Euro LPG+ ile yolculuk yapmaktadır.

Aygaz Koç Enerji Grubu bünyesindeki akaryakıt ve rafineri dışında kalan enerji şirketlerini de şemsiyesi altında toplamıştır. Türkiye'nin özel sektörde en büyük 9. sanayi şirketi olan Aygaz, LPG sektöründe faaliyet gösteren halka açık ilk ve tek şirkettir.

LPG Temin
Aygaz LPG ihtiyacını Tüpraş’tan rafineri çekişleri ve ithalat yoluyla sağlamaktadır. Yurtiçi rafinerilerinden alınan ya da dış piyasadan deniz yoluyla tedarik edilen LPG, dolum tesislerine boru hattı, deniz ve kara tanker filosu ile ulaştırılmaktadır.

Tek bir ülke için yapılan ithalatlar incelendiğinde Aygaz, Avrupa’nın en büyük ithalatçı şirketi konumundadır. Yüksek temin miktarına ve kaynak çeşitliliğine sahip olan Aygaz, güçlü lojistik altyapısının verdiği imkanları kullanarak transit satışlar da gerçekleştirmektedir.

Bayi listesi için http://www.aygaz.com.tr/BayiList.aspx



franchisedestek.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar