16 Kasım 2011 Çarşamba

Saka Su Bayilik Franchising Şartları ve Başvurusu

. 16 Kasım 2011 Çarşamba

Saka, yüksek yıllık üretim kapasitesine sahip Sakarya fabrikasında, tarımsal arazilerden ve yerleşim yerlerinden uzakta, en son teknoloji ürünü makinelerle, AB standartlarında ve % 100 hijyenik koşullarda üretim yapmaktadır. Saka, Avrupa’daki en hızlı şişeleme tesislerinden birine sahiptir.

Tüketici beklentileri ve Pazar koşullarını sürekli izleyen Saka Su, uluslararası kalite standartlarında üretim yaparak, ürünlerini hem Türkiye’de, hem de başta AB ülkeleri olmak üzere Avustralya’dan ABD’ye kadar 25 ülkede ihracat yapmaktadır.

Türkiye’nin benzersiz coğrafi konumu sayesinde 4 kıtadan 30’u aşkın ülkeye kara, deniz ve demiryolu ile urunlerimizi ulaştırmaktayız. Marsan Gıda’nin Hendek-Adapazarındaki içecek tesisleri, Avrupa’nın en hızlı şişeleme tesislerinden biridir. Bu tesislerde %100 hijyenik koşullarda, en modern teknoloji kullanılarak dünya standartlarında, el degmeden üretim yapılmaktadir. Saka, Turkiye’nin Avrupa Birliği tarafindan onayli tek Doğal Mineralli Su markasidir ve Türkiye’nin toplam su ihracatında %30 payı bulunmaktadir.
Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Keremali dağlarından gelen Saka, 19 lt'lik ambalajıyla, Marmara, İç Anadolu, Batı Karadeniz Bölgelerinde ve Antalya’ da “Saka doğallık ve sağlığı”, hızlı servis ve eğitimli dağıtım elemanları ile tüketicilerine ulaşıyor.
Saka, 0,33 lt, 0,5 lt ve 1,5 lt'lik pet şişelerin yanı sıra 5 lt ve 10 lt’lik ambalaj seçenekleri ile market ve damacana bayilerinde satışa sunuluyor.
İnternet Sitesi
http://www.saka.com.tr


franchisedestek.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar