16 Kasım 2011 Çarşamba

Dönercibaşı Franchising Bayilik Şartları Başvurusu

. 16 Kasım 2011 Çarşamba


1985 yılında İzmir otogarından başlayan serüvenimiz, hızla kendi içinde dur durak demeden büyümeye başladı. Bu yola çıkarken işimizin zevkli ama zor olduğunu biliyorduk. Standardı bile olmayan, her köşe başında farklı farklı şekilde satılmaya çalışılan ve üzerinde çok konuşulan bir ürünü sizler için kaliteden ödün vermeden standartlaştırmak ve markalaştırmak üzere yola çıktık.

Türk damak zevkine hitap etmek, onlara kalitesiz ve standardı olmayan bir tadı sunmak güçtü bunu iyi biliyorduk. Hedefimize kaliteli hammadde temininden başladık, döner üretimini kendimiz üstlendik ve Profesyonellerle kendi üretim tesisimizi kurduk. Ülkemizin ileri gelen üreticileri ile çözüm ortaklıkları oluşturduk.

Etinden yoğurduna, ekmeğinden tereyağına titizlikle Ar-Ge yaptık ve sizler için en iyilerini seçtik, sizlerden aldığımız güç ve destekle, ödün vermediğimiz kalite anlayışımızla, uzun yıllardır oluşturduğumuz özgüvenle bunu başardık.

Marka olmanın ayrıcalığı olan bütün satış noktaları ve Dönercibaşı İskender Restaurantlarımız da fast food'larımızda aynı ürün, aynı Tad ve aynı kalite ile aynı hizmeti sizlere sunmaya başladık.
Bugün tüm Türkiye'de profesyonel Türk mutfağı mantığından yola çıkarak, Dönercibaşı İskender rakiplerinin daha da ötesinde kurumsal kalite anlayışı ile hızla markalaşarak bu günlere gelmiş bulunmaktadır.

Dönercibaşı olarak biz döneri, sizlerle birlikte alışıla gelmiş Amerikan fast food zincirine karşı geleneksel Türk mutfağının profesyonel yüzünü ortaya koyan ve tüm Dünya'da kabul gören bir lezzet olarak sunalım istedik.

Bu yolda Tüm Türkiye'de Franchisinglerimizle büyümeye bu lezzeti yurdumuzun her köşesine çalışanlarımızla el ele vererek ulaştırmaya başladık.

2011-2012 Yılını ise Tüm Türkiye'de Dönercibaşı İskender yılı ilan ettik. Bu lezzeti, bu tadı sizlere armağan etme yılımız olarak belirledik.

Bu amaçla çıktığımız bu yolda mimari konseptimizle, dayanılmaz lezzetimizle keyifle yemek yiyeceğiniz şık mekanlarımızla, Bayiliklerimizi oluşturuyoruz ve sizleride bu ayrıcalıklı ortaklıkla büyümeye çağırıyoruz.


Dönercibaşı franchisee
"Türkiye'nin Döneri"

Dönercibaşı iskender, Üretimini kendi Et Üretim Tesislerinde yaptığı Etinin kalitesi, Kalite standardı, (ISO 2200-14001-OHSAS 18001-ISO 9001 ve HELAL Belgesi) lezzeti, sunumu ve başarısının yanında sizlere uygun şartlarda sunduğu franchising koşulları ile Büyümeye devam ediyor.

Dönercibaşı, kurulduğu günden bu zamana kadar İzmir'de Et döner Tavuk döner ve Döner İskender alanında sürekli genişleyen ürün menüsü yelpazesi ile de Ege ve Egelinin gözde Markalarından biri olmuştur.

Dönercibaşı, İzmir'de Kemer altındaki Mimari tarzı ve konsept mekanı ile öne çıkmış damak zevkine kattığı kalitesi ile de hızla büyümüştür. Şimdi ise Dönercibaşı Tüm Türkiye'ye Başarı ile büyüttüğü bu markasını franchising olarak sunmaktadır.

Dönercibaşı, Beklentilerinize ve bütçelerinize göre Restaurant konsepti, AVM Fast Food Konsepti, olarak bütçelerinize göre uygun farklı ama bir o kadar da karlı yatırım seçeneklerini sunarak girişiminiz ve yatırımınız için en doğru adımları atmanızı sağlar.

Neden Dönercibaşı?

• Üretim gücü, Kalitesi ve güvenilirliği
• Pazarda Lider Marka olma alt yapısı
• Restaurant ve fast food pazarındaki büyüme potansiyeli
• Pazarın Karlılığı ve sürekliliği
• Kaliteli, Güvenilir, lezzetli ve sağlıklı ürün
• Kurumsal hizmet ve servis
• Özenle tasarlanmış keyifli tüketim alanları
• Yatırımın çok kısa vadede geri dönüşünün sağlanması
• Yüksek temizlik, hijyen ve standardının oluşturulduğu alanlar
• Eğitim ve bilişim desteği
• Tanıtım gücü ve organizasyonu
• Bilgi, Birikim ve Becerisi
• Güçlü dağıtım ve ulaşım ağı

Dönercibaşı olarak Aradıklarımız

• Girişimcilik, zaman yönetimi ve başarma azmi
• İnsan ve Finans yönetim tecrübesi
• Tercihen başarılı iş tecrübesine sahip
• Tüm zamanını "Dönercibaşı"nın yönetimi için harcama isteği ve imkanı
• Dönercibaşı Markasının Finansal yatırım ve olanaklarına sahip olmak

Dönercibaşı Franchisingin Avantajları

• Kendi işyerinize sahip olmak
• Dönercibaşı uzmanlığını ve Yıllara dayanan deneyimini yanınıza alarak, güvenebileceğiniz riskleri giderilmiş bir işletme sahibi olmak.
• Zengin insan ve müşteri ilişkileri
• Gıda sektörünün en güçlü ayaklarından birisinde yer almak
• Kişisel ve profesyonel gelişim olanakları
• Kendi işinizi kurmanın getirdiği riskleri azaltmak
• Dönercibaşı'nın sürekli olarak yaptığı araştırma ve geliştirme çabalarından yararlanabilmek. İşletmenin kuruluş aşamasında ve kuruluş yerinin seçiminde bilimsel tekniklerin kullanılması mümkün olmaktadır.
• Reklam ve tanıtım giderlerinden tasarruf sağlamak.
• Franchising sistemimiz, girişimcinin yalnızlığını ortadan kaldırarak, kendi işini kurmanın getirdiği riskleri azaltmaktadır.
• Dönercibaşı'na yapacağınız ödemelerin, başlangıçta, yeni bir işin ön yatırımından daha fazla olduğunu düşünebilirsiniz ancak, denenmemiş bir iş için yapılacak yatırımdaki hata ve oluşacak bedellerin toplamından azdır.
• Dönercibaşı Franchiseları için standart yönetim, muhasebe, satış ve stoklama fonksiyonlarını sunmaktadır.
• Doğru yer ve mekan seçimi ve fizibilitenin yapılması
• Personel alt yapısının oluşturulması, eğitim sürecinin takibi
• Bilgi, Bilişim ve danışma hizmeti
• Genel satış desteği,kurumsal müşteri temsilciliği
• Üretim ürün kalite ve hizmet standardının sağlanması
• Sürekli güncelleştirilmelerin takip edilmesi AR-GE
• Bölge koruma sistemi
• Mali ve hukuk danışmanlarından yararlanma
• Kuruluş aşamasında bilimsel teknik kullanma

Dönercibaşı Konseptlerimiz

• Dönercibaşı İskender Restaurant 100-150 m2
• Dönercibaşı Genç AVM Food Court Katında 35-70 m2
• Dönercibaşı corner ve Kiosk Ayak üstü mekanlar 10-40 m2

Dönercibaşı İskender Restaurant Lokasyon Özellikleri

• Cadde üzerinde (Taşıt ve yaya trafiğine uygun Ana arterlerde)
• Kalabalık Yürüyüş Alanları üzerinde
• Otopark kolaylığı olan
• Tercihen Bahçe ya da Teraslı
• 100-150 m2 ve katlı binalar
• Cephesi en az 7-8m
• Mimari konseptimize-projemize ve standartlarımıza uygun

Dönercibaşı Franchising Süreci
Dönercibaşı, Ailesinin bir üyesi olmak istediğinizde,Şu andan başlıyarak açılış gününe kadar atacağımız adımlar aşağıda yer almaktadır.

1. SÜREÇ BAŞVURUNUN YAPILMASI
Franchising Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

2. SÜREÇ BAŞVURUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ
İnternet yolu ile tarafımıza ulaştırdığınız form en kısa zamanda Franchising bölümümüz tarafından değerlendirilir. Olumsuz başvurular e-mail yolu ile cevaplandırılır.

3. SÜREÇ ADAY MEKANIN ZİYARET EDİLEREK DEĞERLENDİRİLMESİ
Başvurunuz olumlu bulunduğu takdirde birkaç gün içerisinde Dönercibaşı, olarak düşündüğünüz mekan ziyaret edilerek tetkikleri yapılır. Gerekli inceleme ve yer görmelerin tamamlanmasının ardından yüz yüze görüşme yapılır. Bu görüşmede sisteme katılım detayları aktarılır.

4. SÜREÇ FİZİBİLİTE YAPILMASI
Aday mekanın fizibilitesi Franchising bölümü tarafından üç gün içinde yapılır.Bölgenin özellikleri, avantajları dezavantajları belirlenip sonuçlandırılır.Tahmini kar/zarar tablosu hazırlanır.Tablo ve rapor olumlu ise franchising adayı ile paylaşılır. Ön anlaşma birlikte imzalanır.

5. SÜREÇ SÖZLEŞME İMZALANMASI
Franchising sözleşmesinin imzalanması için hazırlanması gereken evraklar adaydan istenir. Evraklar alındıktan ve sözleşme şartları oluşturulduktan sonra sözleşme imzalanır.

6. SÜREÇ PROJE, FİYATLANDIRMA, MİMARİ UYGULAMA, PERSONEL EĞİTİMİ
7. SÜREÇ DÖNERCİBAŞI MALZEMELERİ VE MUTFAK TEZGAH ALIMI
8. SÜREÇ AÇILIŞ ORGANİZASYONU

"DÖNERCİBAŞI 2011 YILINDA İLLERDEKİ İLKLERİNDEN KATILIM ÜCRETİ ALMAMAKTADIR."

Dönercibaşı Franchising Öncelikli Bölgeler
• Ege bölgesi
• İç Anadolu
• İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası
• Batı Karadeniz
• Tüm Türkiye'deki AVM ler

Dönercibaşı İskender markası bir SERBAŞ GROUP GIDA A.Ş. Kuruluşudur.

Markalarımız:
• Dönercibaşı
• Dondurmacıbaşı
• Dürümcübaşı
• Köftecibaşı
• Şerbetçibaşı
• Balıkçıbaş



franchisedestek.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar