16 Kasım 2011 Çarşamba

Kiler Market Bayilik franchising şartları ve başvurusu

. 16 Kasım 2011 Çarşamba

Kiler Group’un temelleri Nahit, Vahit ve Ümit Kiler tarafından 1983 yılında atıldı. Kiler kısa sürede perakendecilikteki başarısını başka sektörlere de taşıyarak Türkiye’nin saygın şirketler topluluklarından biri oldu. Yaptığı güçlü yatırımlarla, kurulduğu günden bu yana hep istikrarlı bir şekilde büyüdü. Kiler Group, ticaretin bir güven işi olduğuna inanmaktadır. Milyonlarca müşterisine hizmet sunan Kiler Group, değişik sektörlerde altıyüzden fazla firma ile sürekli işbirliği içindedir. Bu güne kadar tüm yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştiren Kiler, daima tüketici, diğer bir değişle müşterilerinin menfaatini koruyan bir iş anlayışı ile Türkiye’ye ve Türk halkına en iyi, en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiştir.

Mağazalar Hizmet sunduğu mağazalarını üç konsepte ayırarak 0-600 metrekare ölçekli mağazalarında 2500 çeşit, 600-1500 metrekare ölçekli mağazalarında 7500 çeşit, 1500 metrekare ve üzeri mağazalarında 15000-20000 çeşit ürünü müşterilerine ulaştırmaktadır.

Şirketin Başarısı Çalışanların Başarısıdır. Mutlu müşterilerin ancak mutlu çalışanlarla memnun edilebildiğini bilen Kiler Group genç, dinamik, çalışkan ve içinde bulunduğu toplumun tüm değerlerine saygı duyan eğitimli 4500 çalışanı ile müşterilerine hizmet etmektedir.

Gelişme ve Büyümeye Odaklı Yönetim Kiler Group’un özellikle son dönemlerde teknolojinin son imkanlarıyla donatılan tüm birimlerin teknik altyapısının yeniden oluşturulması, kullanılan otomasyon programlarının şirkete özel yazdırılması ile teknolojik bir yenilenme sağlanmıştır. Kiler Group bu yönde çalışan ve yöneticilerin rekabet dünyasının gerektirdiği tüm koşullara uyum sağlanması, sürekli zinde kalınmasını ilke edinmiştir.

Yapılanma Yönetim Kurulu, Bilgi İşlem, Finans, İnsan Kaynakları, İdari İşler, Kurumsal Satış ve Pazarlama, Mali İşler, Muhasebe, Proje ve Ar-Ge, Reklam ve Halkla İlişkiler, Satın Alma ve Mağaza Bölge Müdürleri şeklinde bir yapılanma mevcuttur.

Genel Müdürlük :
Namık Kemal Mahallesi Tonguçbaba Caddesi No:23 34513 Haramidere Esenyurt / İstanbul
İletişim Numaraları :
Telefon : 0 212 456 15 00 - 456 18 00
Fax Numarası : 0 212 428 50 96

Kiler Kazançlı Alışveriş Hattı : 444 6 222



franchisedestek.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar