16 Kasım 2011 Çarşamba

Erciyes Börek bayilik franchising şartları başvurusu

. 16 Kasım 2011 Çarşamba


Erciyes Börek

2003 yılında ticari hayatına Ankara’da başlayan Erciyes Börek, sektörde kazanmış olduğu tecrübesini ve bilgi birikimini, müşterileri tarafından markasına duyulan güven ve sadakatle birleştirerek, girişimcilere yeni bir yatırım fırsatı olarak sunmuştur.

Siz müşterilerimizden yıllardır gelen olumlu geribildirimler, övgüler, taktirler ve aynı zamanda yapıcı eleştiriler markamıza duyduğumuz güven ve inanç konusunda bizi her geçen gün daha da motive etmektedir.Gastronomi ve hizmet sektörünü kapsayan faaliyet alanımızın ve siz müşterilerimizin gösterdiği ilginin bizlere yüklemiş olduğu sorumlulukların farkındayız.Vazgeçemediğiniz lezzetleri “ev hanımlarından sofranıza” sunarken hijyen, kalite ve standart kurumsallığımızın en önemli ilkeleridir.

Siz de Erciyes Börek ailesine katılarak hem etkili bir yatırım fırsatını değerlendirebilir, hem de sektördeki bilgi birikimimizin ve tecrübemizin sizlere de bir kazanç kaynağı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet konusunda belirli prensiplere sahip olan Erciyes Börek, franchising hizmetlerini de bir sistematiğe göre yürütmektedir. Bu kriterleri öğrenmek, ve başvuru yapmak için sitemizdeki "franchising bilgi formu" aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.

Franchise başvurularınız için yetkili: Tayfun KARAHODA

Telefon: 0 312 394 76 40 - 394 76 60
E-posta: bilgi@erciyesborek.com
http://www.erciyesborek.com



franchisedestek.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar