16 Kasım 2011 Çarşamba

Polaris Bayilik Franchise Şartları Başvurusu

. 16 Kasım 2011 Çarşamba


2001 yılında kurulan ve 2003 yılında “Ayak Giyim Markası” olma yolunda hedefini belirleyen Ziylan Grubu’na bağlı Polaris , geniş seçenekli terlik koleksiyonuna kısa sürede kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları, bot, çanta, çizme, 5 noktalı ürünler ile anatomik taban destekli ayakkabı ve okul ayakkabılarını da ekledi.

Firma Hakkında Bilgi

Çocuk koleksiyonu için Bıdı karakterini yaratan Polaris; Türkiye, Rusya, Yunanistan, Kuveyt, Almanya, Tunus ve Hollanda gibi birçok ülkede sayısı toplam 1.000′i bulan bayisi ile de sektörün en büyük perakende markası haline geldi.
Ayak sağlığına yaptığı büyük yatırımlarla ar-ge ve üretim teknolojisinde rakip tanımayan Polaris, mağazacılık alanında gösterdiği başarıyla da şu ana kadar 56 Polaris Shop mağazası açtı ve 5 yıl içerisinde 250 Polaris Shop olmayı hedeflemektedir.

Ayakkabı, terlik ve aksesuar gibi farklı grupların üretimine başlayarak Polaris markasını AYAK GİYİM MARKASI konseptine dönüştüren Ziylan Grubu, önümüzdeki yıllarda da Franchise yoluyla Polaris Shop’lar açarak büyümeye devam edecek. İlk Polaris Shop mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açan ve 2007 yılında franchise vererek bu shopların sayısını yurt içinde 80, yurt dışında ise 25′e çıkarmayı hedefleyen Polaris, Almanya, Yunanistan, Rusya, Tunus ve Kuveyt’te yapılan televizyon, billboard ve gazete reklamlarıyla yurt dışındaki markalaşma çalışmalarını da hızla sürdürmeye devam etmektedir.
2

Ayakkabı, terlik, çanta ve aksesuar çeşidinin yer aldığı geniş seçenekli bir koleksiyon sunan Polaris, 2005 yılında Almanya’da franchise yoluyla 2 Polaris Shop açtı. Türkler kadar %40 oranında Almanların da müşterisi olduğu Polaris Shop’ların gördüğü büyük ilgi ile bu sayı 10′a ulaştı. Yurt dışında da Türkiye’de ki gibi bir pazarlama organizasyonu ve tanıtım stratejisi ile ilerleyen Polaris, markalaşma yolunda başarılı çalışmalarına hızla devam etmektedir.
Bayilik/Franchise Bilgileri


Polaris mağazalarından biri sizin olsa; kadın, erkek, genç, yaşlı, çoluk çocuk yüzlerce kişinin alışveriş yaptığı bu bereketli ekmek kapısını her gün neşeyle açar, fiyatı, kalitesi, şıklığı ve rahatlığıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen Polaris modellerini müşterilerinize gururla sunar, evinize verimli bir gün geçirmiş olmanın iç huzuruyla geri dönersiniz.
Mağazanızın mimarisinden personelinizin eğitimine, bilgisayar sisteminizden reklamınıza kadar Polaris’ten tam destek alırsınız.

Siz de risksiz, zahmetsiz ve kârlı bir yatırım yapmak, seçtiğiniz bölgede avantajlarla dolu bir Polaris Mağazası’na sahip olmak istiyorsanız, beklemeyin. İşte fırsat! Patron sizsiniz, karar sizin!

Başvurularınız için aşağıdaki kişilerle iletişime geçebilir, sitemiz üzerinden başvuru formumuzu doldurabilirsiniz;
İletişim Bilgileri


Adres : Ziylan İş Merkezi
Merkez Mahallesi Taşocağı Caddesi No:24
Bağcılar / İSTANBUL
Murat Karaca / 0212 445 5757 / 5007 /
Polaris Tüketici Hattı :(0212) 445 77 75
Tel :(0212) 445 57 57



franchisedestek.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar